REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Avocatul vedetelor, sensibil la sentimentele modelului Andreea Podărescu: de ce a sărit la bătaie în faţa unui club din Mamaia

Avocatul vedetelor, sensibil la sentimentele modelului Andreea Podărescu: de ce a sărit la bătaie în faţa unui club din Mamaia

Replica API 29 iulie 2014 | 00:00 1710

Înduioşător! La o aşa situaţie, nici nu a mai fost depusă plângere penală

Înduioşător! La o aşa situaţie, nici nu a mai fost depusă plângere penală

Dimineaţă cu ghinion pentru mai multe persoane ce au petrecut în clubul lui Botezatu din Mamaia, Le Gaga. După ce un tânăr a murit în zonă, pe plajă, după o noapte de distracţie, în aceeaşi dimineaţă un scandal de proporţii se isca în faţa clubului, în care a fost implicat şi avocatul vedetelor, Cristian Sârbu. Însă, potrivit oamenilor legii, nu a fost depusă nici o plângere pentru loviri şi alte violenţe până luni, 28 iulie. Din câte se pare, bătaia a pornit de la un tânăr care i-ar fi vorbit urât modelului Andreea Podărescu.

Modelul Andreea Podărescu a ales să petreacă un sejur în Mamaia, ţinându-şi prietenii la curent cu toate activităţile sale prin intermediul paginii sale de pe reţeaua de socializare. Programul nu a fost unul încărcat, fiind compus din plajă, terase şi cluburi. Relaxare în program a avut şi avocatul vedetelor, Cristian Sârbu, care, la începutul lunii iulie, a ales să se plimbe prin Sinaia şi Braşov, spunând: "Şi dacă toată lumea a ales să meargă la mare, era logic că eu voi alege să merg la munte". A mai făcut nişte "glumiţe" pe Facebook, cu referire la un subiect ce avea să-l dezbată la un post de televiziune: "Subiect... care sunt riscurile dacă mănânci în Herăstrău? Există posibilitatea să te ridice mascaţii!!!???? (...)", după care a plecat înTurcia, alegând să se întoarcă pe 21 iulie, după cum posta pe acelaşi site de socializare. Trecând peste acestea, se pare că în noaptea de sâmbătă spre duminică, cei doi, alături şi de alţi prieteni, au petrecut în Le Gaga din Mamaia, acolo unde un tânăr i-ar fi vorbit urât Andreei. La plecare, un scandal a izbucnit, care s-a lăsat cu pumni şi picioare. Avocatul vedetelor, Sârbu, a intervenit pentru a calma spiritele, respectiv pe cel ce ar fi adresat injurii dar şi pe prietenii lui care împărţeau pumni, şi a fost la un pas de a fi lovit, moment în care a ripostat. Poliţiştii din Mamaia au intervenit şi au aplanat conflictul, o persoană fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Însă, potrivit oamenilor legii, cazul se află înregistrat la secţie ca plângere prealabilă, dar nimeni nu s-a prezentat pentru a depune plângere pentru loviri şi alte violenţe. Cercetările continuă. În schimb, vacanţa Andreei a continuat, duminică ea postând pe Facebook poze de pe plajă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218