REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Azerii de la SOCAR își DESCHID BENZINĂRIE la CONSTANȚA!

Azerii de la SOCAR își DESCHID BENZINĂRIE la CONSTANȚA!

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:30 6964

Compania Petrolieră de Stat a Republicii Azerbaijan – Socar, una dintre cele mai mari din lume în industria de profil, a ajuns și la Constanța. Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel național. Astfel, a devenit unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți din România. Astfel, recent, compania depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru construirea unei stații de distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, în municipiul Constanța, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Azerii de la Socar intenționează să construiască o stație de distribuție carburanți cu instalații și amenajări aferente și în Constanța. Astfel, recent, compania Petrolieră de Stat a Republicii Azerbaijan – Socar a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru emiterea acordului de mediu în vederea construirii unei stații de distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, elemente de semnalistică, dar și organizare de șantier. Stația ar urma să fie amplasată pe bulevardul I.C. Brătianu, numărul 214-216. În acest moment, SOCAR deține 62 de stații de alimentare în următoarele județe din România: Bucureşti, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vrancea.

Date despre Socar România

“SOCAR este compania petroliera de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel national. Astfel, a devenit unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți din România. Până în prezent, investițiile companiei SOCAR în economia românească au creat aproximativ 750 de locuri de munca. SOCAR practică servicii inovative, dedicate consumatorilor români de carburant. În activitatea sa, societatea a consolidat relaţii de colaborare cu parteneri de renume a căror încredere a fost câştigată atât prin calitatea produselor SOCAR recunoscute internațional, cât şi prin dedicația personalului de a fi aproape de nevoile clienţilor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in Lazu vor face o beninarie
0
0
benzina care-ti distrge motorul,cu sulf si nisip,ca aia de la lukoil.nu,multumesc!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614