REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BACALAUREAT 2019. Liceul „Traian”, singurul din Constanța cu promovare 100%

BACALAUREAT 2019. Liceul „Traian”, singurul din Constanța cu promovare 100%

Replica API 8 iulie 2019 | 01:25 3941

Liceul Teoretic „Traian” este singurul din județul Constanța care a obținut, în această sesiune a Bacalaureatului 2019 o rată de promovare de 100%, toți elevii acestei unități de învățământ obținând note de trecere.

„Ne bucurăm foarte mult pentru că suntem pe primul loc, în urma rezultatelor de la Bacalaureat, asta denotă munca elevilor, a cadrelor didactice, a conducerii unității de învățământ. Întreaga perioadă a anului școlar am avut în vedere cele șase clase de a XII-a, cei 182 de elevi pe care i-am dus spre examenul de Bacalaureat, am fost alături de ei tot timpul, le-am spus că examenul este extrem de serios. Variantele care s-au făcut pe tot parcursul anului școlar, la toate disciplinele, au dat rezultate. Elevii s-au mobilizat, de fapt noi ne așteptam la un astfel de rezultat pentru că și la simulare rezultatele obținute la clasa a XII-a au fost foarte bune.

Dovedim încă o dată că suntem un liceu de top, atât la nivel județean, cât și la nivel național, și vreau să felicit toți elevii care au fost la examenul de Bacalaureat, toate cadrele didactice și urăm succes în învățământul superior copiilor noștri”, a afirmat pentru „Replica de Constanța”, prof. Constantin Caracoti, directorul Liceului Teoretic „Traian” Constanța.

Reamintim că elevii „de top” ai județului Constanța, care au obținut media 10 la Bacalaureat 2019 sunt: Daniel Ababei, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Sabrina Andreea Beleșică – Liceul Teoretic George Călinescu, Mihai Blacioti – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Antonia Raluca Cojocariu – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Andrei Alexandru Cojocaru – Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, Iosif Casian Gyulai Mureșan – Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Elena Mihai – Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța.

Cele mai mari medii din județ sunt împărțite astfel: trei medii de 10 la Liceul Teoretic „Ovidius”, două medii la Liceul Teoretic „Traian”, tot două medii la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, și câte o medie de 10 de la Colegiul Național „Regina Maria”, una la Liceul Teoretic „George Călinescu” și una la Liceul Internațional de Informatică.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VAI VIATA LUI TRAIANUL PROFESOARA DE ROMANA ENCIULESCU CLAUDIA SE FUTE CU TATI PRIN SCOALA SI II INVITA LA EA ACASA ! BUCOVALA ISI AJUTA LICEUL UNDE PREDA IAR GEVAT ASTEAPTA SI EL NISTE SPAGA....
1
0
Felicitari si succes in continuare!!!Respect profesorilor!!!
0
0
In 4 ani de liceu nu am dat nicio spaga, meditatii am facut doar in ultimul an, copilul a reusit cu o medie destul de mare si din spusele lui, biologia a invatat-o in scoala, cu profesoara lui. Felicitari tuturor! Au fost o generatie foarte buna.
5
0
Baza sunt meditatiile pe care le fac copiii in particular, altfel...altele erau rezultatele...
7
0
Natie mai jegoasa ca romanul nu cred ca exista, ei gasesc ceva de comentat si la o stire pozitiva, ca au luat pe spagi, ca au facut ca au dres. JEGURILOR , noi nu meritam tara asta, trebuie sa dispara toti romanii pentru ca Romania sa prospere
1
3
Nu a sesizat nimeni? Elevii de la Traian au luat toti Bac-ul, pentru ca au facut matematica cu deosebita, inimaginabila si nemaintalnita inteligenta profesorala , madam BUCOVALA, titulara pe matematica la acest liceu! Asta este explicatia, dragutilor
2
3
Felicitari parintilor pentru efortul financiar deosebit...probabil la toate materiile de bac.
15
2
Felicitari parintiilor pentru efortu financiar depus! Fara investitii in meditatii , poola !
16
0
Baa, aveam una de o babardeam de la Traian, Petruta ii zicea, era meseriasa la sexologie. Stie cineva, ce o fi facut la bac ?
9
3
Fara meditatiile sustinute de parinti pe bani grei, ma intreb oare care ar fi fost rezultatele?
16
0
La cele 3 licee importante, toti elevii din seria curenta au luat bacul. Felicitari!
15
5
Liceul Traian Spagoveanu, singurul din Constanta cu promovare 100%
8
10
bravo elevilor care au invatat si au promovat si cadrelor didactice
18
6
Este rezultatul necipanizarii unitatii, precum Mircea-ul.
20
5
Cel mai bun liceu, s-a vazut acum. Felicitari!
24
5
Nu cred ca elevii Traianului i-au depasit vreodata la spaga, cumparare subiecte, interventii pe elevii altor licee, poate mai bine cotate pana azi...fara malitiozitati, ca nu e cazul
15
12
din Cernavoda este circul acestei tari.Promavabilitate zero la examenul de bacalaureat 2019.Desfiintati liceul si infiintat scoala profesionala daca nu la ACVARIUL de proxeneti.
15
1
Daca au luat notele pe drept, fara spaga, fara cumparare subiecte, fara inteventii, ii felicitam.
24
8
Bravo, felicitari elevilor, profesorilor si parintilor! Succes in continuare!
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614