REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bacalbaşa recunoaşte că a fost…. "prost"

Bacalbaşa recunoaşte că a fost…. "prost"

Replica API 11 mai 2017 | 23:59 412

Parlamentul României a fost scena unor evenimente halucinante în urmă cu o zi. Nicolae Bacalbaşa de la PSD a avut un limbaj reprobabil şi a făcut gesturi obscene, iar PMP-istul Corneliu Bichineţ i-a răspuns pe măsură. După acest scandal, Bacalbaşa a fost suspendat 6 luni din partid.

Parlamentarul explică în stilu-i caracteristic ce s-a întâmplat la Palatul Parlamentului, dar îşi cere scuze doar pe jumătate. "M-am lăsat provocat şi este un malpraxix politic. Pentru acest malpraxis se plăteşte. Pe madam Turcan nu am insultat-o sub nici o formă. Pe bune, uitasem cum i se spune. Îmi era rău. Am avut noroc că am făcut o criză de hipertensiune de vedeam negru. A te lăsa provocat şi aţi pierde controlul prin provocare este o greşeală. Am dăunat partidului. Liviu Dragnea mi-a atras atenţia că sunt un timp pasional. Am dezamăgit colegii mei politici şi orice greşeală se plăteşte. Îmi cer scuze faţă de colegii de partid. Colega cu fractura m-a jignit, nu eu pe ea. A avut un comportament violent. A fost un act de impoliteţe şi de provocare. Nu am de ce să îmi cer scuze", a spus Bacalbaşa la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Bacalbaşa a continuat cavalcada explicaţiilor. Nu recunoaşte semnele obscene, iar finalul e apoteotic. "La doamna Turcan mă încurcam în nume. Îmi cer iertare că nu am avut intenţie. La cei care băteau cu pumnul în tăblii, nu am de ce să îmi cer scuze. Eram profund indignat. Nu ştiu dacă a ieşit un gest obscen. Eu nu m-am văzut şi nu l-am văzut. Eram turbat de enervare. M-am lăsat provocat. Numai prostul se lasă provocat. Prostia se plăteşte", a mai spus Bacalbaşa, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fac un apel catre redactorul sef al publicatiei, adar asi catre toti cetatenii acestei tari ! Va ror sa nu mai permiteti difuzarea mesajelor care utilizeaza forme din argou in exprimare. Ca si publicatei, dar a si cetateni, nu uiati ca avem importantul rol dea forma modele, iar ceaa ce a dus la criza economica tot mai frecvent invocata, nu este decat o criza a valorilor, cel putin morale. Fac apel la cenzura , strict din acest punc de vedere, daca cetatenii cu libertate de exprimare obtinuta prin drept legal, nu inteleg ca au datoria morala macar fata de tanara generatie !
0
0
Mai, nu ma mai criticati voi pe mine!... Tampitilor! Eu sunt Doctor! Voi sunteti niste zdrentze! Eu sunt PSD-ist! Voi noiste milogi! PSD e Dumnezeu in Romania, fara PSD muriti de foame! Asa ciocu' mic si sa va cada mainile daca votati pe altii. Dragnea e cel mai mare borfash pe care l-a putut produce Romania. Mai mare decat Ponta si Hrebenciuc impreuna. Dragnea e cel mai jegos bandit - si fara el romania e zero! Daca Dragnea nu e, Romania se usuca si voi muriti de foame. Din ce fura el, va pica si voua ceva firimituri...flamanzilor. Iar eu, ma mictionez pe voi. Saracilor!
0
0
macar se simpte satisfacut si eu le-as fi tras-o mormal nu doar vorbe, caci sant cateva c....ve ce merita total !
0
1
doamne fereste sa ajungeti pe mana lui , o sa-i sugeti pula sa va ierte .
2
2
Ce aveti cu mine daca sunt cioara ???
2
2
UN TIGAN SI DUPA NUME !
7
2
Un marlan needucat! Asta ne reprezinta in parlament !? Rusine circarilor din parlament si celor care aproba asa ceva: limbaj si gesturi obscene !!?? Bine ca-is dubleaza salariile si si voteaza pensii speciale...oare le si merita ! Niste nesimtiti, care nu au ce cauta acolo ! Circ pe banii nostrii, ai poporului.
12
1
o secatura, la poantele caruia se amuza doar idiotii. un nesimtit!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367