REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bad Bunny, marele câştigător al galei Latin American Music Awards 2021

Bad Bunny, marele câştigător al galei Latin American Music Awards 2021

Replica API 17 aprilie 2021 | 00:00 1161

Artistul portorican Bad Bunny a fost cel mai premiat cântăreţ la gala Latin American Music Awards de joi seară, câştigând toate cele cinci categorii la care era nominalizat, în timp ce un alt artist favorit, J Balvin, a plecat acasă cu mâinile goale, relatează EFE.

Sursa foto: Latin American Music Awards 2021 / Facebook

Bad Bunny a câştigat la categoriile cel mai bun artist, cel mai bun album şi interpretul masculin al anului, precum şi la cele de artist urban şi albumul urban favorit.

Deşi J Balvin a plecat fără niciun premiu, compatrioata sa, Karol G, nominalizată la nouă categorii, a avut mai mult noroc. Artista columbiană şi cea americană Nicky Minaj au câştigat fiecare câte trei premii, mai ales datorită colaborării lor la cântecul "Tusa".

"Pentru toate fetele care trec pe aici, le spun că sunt bucuroasă pentru tot ceea ce s-a întâmplat, le spun că se poate şi că mâine poate fi o nouă zi", a declarat Karol G la primirea premiului pentru cel mai bun single al anului.

Christian Nodal, Shakira şi Prince Royce au primit fiecare câte două premii la o gală de la care au fost absenţi, iar emoţia de a interpreta muzică live în faţa unui public restrâns a fost umbrită de prezenţa maladiei COVID-19.

Cel mai afectat a fost cântăreţul mexican Alejandro Fernandez, unul dintre invitaţii de onoare ai serii.

Alejandro Fernandez trebuia să susţină trei recitaluri la gala de joi seară şi trebuia de asemenea să primească premiul "Icon", însă a fost nevoit să accepte acest trofeu via online, din camera sa de hotel, unde se află în izolare după ce miercuri a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

El a profitat însă de intervenţia sa pentru a cere publicului să se vaccineze "pentru binele tuturor şi pentru ca această pandemie să ia sfârşit".

Artistul mexican a dorit să dedice premiul său "tuturor migranţilor şi tuturor familiilor care au fost despărţite la frontieră". "Familia este nucleul culturii noastre latino-americane şi toate familiile merită să fie unite", a subliniat artistul.

Deşi se afla la Miami şi urma să primească cinci premii, Bad Bunny a preferat să nu asiste la gală.

Alţi artişti care au absentat joi seară au fost Marc Anthony şi artista chiliană Cami.

Cei doi petrecuseră seara de marţi în compania lui Alejandro Fernandez şi, deşi ambii au fost testaţi negativ, ei au explicat că este de "responsabilitatea" lor să-i protejeze pe ceilalţi participanţi şi să nu vină la ceremonia de joi.

Complexul BB&T Center, situat în oraşul Sunrise, la 41 de kilometri nord de Miami, a fost scena unor reprezentaţii inovatoare şi a unor numere muzicale prezentate în premieră. Gala a început cu un remix al piesei "Mi nińa" cântată de Wisin, Maluma, Myke Towers şi Anitta, care au avut la dispoziţie doar o oră pentru a repeta, fiind nevoiţi să efectueze teste rapide pentru COVID-19.

După efectuarea a trei teste, care au ieşit toate negative, ei au putut să urce pe scenă.

Recitalurile cele mai strălucite au fost susţinute însă de artiştii emblematici. Primii care au cântat live piesa "Canción bonita" au fost Carlos Vives şi Ricky Martin, care au interpretat acest cântec clasic cu accente tipice ale muzicii portoricane.

Legendarul artist Jose Luis Rodriguez 'El Puma' a fost protagonistul celui mai emoţionant moment al serii. El a fost recompensat cu premiul "Legend" pentru întreaga carieră, înainte de a interpreta un potpuriu din cele mai cunoscute cântece ale sale şi de a dedica noua sa piesă, "Yo regresare", patriei sale natale Venezuela.

Au urmat apoi Carlos Rivera cu "No soy yo", David Bisbal cu"Voy a perder la cabeza", iar seara s-a încheiat cu imnul "Agárrense de las manos" cântat de toţi cei prezenţi.

Un alt moment emoţionant al serii a fost acordarea premiului special "Evolución extraordinaria" lui Ozuna, care i-a fost înmânat de bunica sa, Eneida, căreia artistul i-a dedicat trei dintre cele mai mari succese ale sale.

Cu lacrimile şiroind pe obraji, el i-a mulţumit bunicii sale, pe care a ţinut-o strâns în braţe, şi a lansat un apel tuturor artiştilor latino "să fie aproape unii de alţii şi să se preţuiască".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218