REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bădălău, comentariu FABULOS la adresa ministrului Carmen Dan!

Bădălău, comentariu FABULOS la adresa ministrului Carmen Dan!

Replica API 10 ianuarie 2018 | 00:26 423

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni că ministrul Carmen Dan conduce "foarte bine" Ministerul de Interne, "cu o mână de bărbat" şi nu ar trebui să îşi dea demisia în contextul cazului poliţistului acuzat că a agresat sexual doi copii în Bucureşti.

Întrebat dacă s-ar impune o demisie a ministrului de interne în urma cazului privind poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii, Bădălău a spus că nu.

"Nu îmi dau seama (dacă se impune demiterea unui membru al conducerii din Poliţie sau cine ar trebui să răspundă - n.r.), dar eu nu cred că doamna ministru poate să se ocupe în detaliu. Dânsa conduce foarte bine Ministerul de Interne, cu o mână de bărbat. Vă daţi seama că sunt şi lucruri care se întâmplă, neputând la un minister atât de mare avea o atenţie pentru absolut orice subofiţer. (...) Cred că sunt oameni bolnavi şi trebuie să fim cu atenţie şi dacă asta s-a întâmplat în rândul structurilor din poliţie, cred că s-ar impune o mai riguroasă verificare, dacă au boli psihice. Totuşi, un om întreg la cap nu cred că putea să facă aşa ceva. Bolile astea psihice ştiu că apar aşa, din senin şi e foarte greu să monitorizezi", a afirmat Bădălău.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ,de acord!Politia a incercat musamalizarea acestui caz si asta este deosebit de grav si cei ce se fac vinovati de aceasta mizerie trebuie sa plateasca,nu cu scaunul ci cu libertatea.
5
0
Politia a incercat sa musamalizeze cazul,si mai grav,cauta un alt nefericit care sa recunoasca fapta pt ca asta al lor trebuia scapat.Dar le-a incurcat socoteala un fost politist care l-a recunoscut si l-a dat pe goarna la godina.Godina nu a vrut sa anunte initial dar a realizat ca daca se afla el isi va atrage hula tuturor.Asa ca l-a binganit mai departe la conducere pe pedofilul ocrotit de colegi.atentie la imagini cu pedofilul in care e dat contrast la maxim astfel incat sa para mai tanar si sa fie asemanat cu oricare boschetar de pe strada.Cineva l-a invatat se se imbrace asa.
12
0
Daca sa ajuns ca si politisti sa AGRESEZE copii , este foarte GRAV si trebuie sa FUGIM DIN TARA cit mai avem timp......
13
0
Fabulos! Pedofilul o voia pe ministresa in fanteziile lui si a luat-o razna cand a vazut ca numai dragnea finalizeaza.Uite asa i-a aparut pedofilului boala!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369