REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bădălău nu susţine suspendarea preşedintelui

Bădălău nu susţine suspendarea preşedintelui

Replica API 15 iunie 2018 | 00:31 450

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat miercuri, la B1 TV, că nu susține ideea de suspendare a președintelui Klaus Iohannis în cazul în care acesta nu va semna decretul de revocare din funcție a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Rugat să comenteze scenariul potrivit căruia PSD ar pregăti o suspendare a președintelui, dar nu și un referendum de demitere, adică Iohannis ar urma să fie suspendat 30 de zile, timp în care ar urma să fie făcute anumite modificări, inclusiv schimbarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, după care președintele se va întoarce la Palatul Cotroceni, Bădălău a răspuns: ”Noi respectăm legea și legea spune foarte clar că în 30 de zile de la suspendare se organizează referendum. Mai departe nu există altceva. Asta e o speculație. Eu nu sunt pentru suspendarea președintelui. Eu consider că suspendarea președintelui se poate întâmpla numai în state care nu au o democrație solidă și România face parte din Uniunea Europeană și trebuie să aibă o democrație solidă și toți factorii politici și instituționali trebuie să respecte legile și regulile așa cum sunt ele astăzi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Badalau este unul dintre sutele de mii de mancatori de cacat de la PSD-ALDE . Bine , omul este toxic si poate sa manance orice deseu si orice cacareaza din natura . Problema este ca nu are creier , pentru ca nu se poarta la rapandulele astea mizerabile , din PSD-ALDE ...
1
0
Daca va mananca in dos,poftiti la scarpinat ,dragi tovarasi psd-isti!
4
1
Uite?si un psdist ,care gandeste
7
1
Calculul este rece si clar. A suspenda presedintele indiferent de motiv in conditiile in care se bucura de o popularitate extraordinara este sinucidere.
9
1
Rezultatul cand la vot ajung doar asistatii, ciorile, pensionarii si alti sustinatori PSD.
7
1
jigodiilor ordinare, veti raspunde ptr haosul creat, niste penali, infractori, analfabeti a ajuns sa conduca tara si sa joace alba neagra cu viata si asa destul de grea dupa atatea binefaceri date de ciuma rosie. Cum este posibili ca niste fosti salahori, soferi strungari sa-si cumpere niste licente si acum sa faca legi- La puscarie poe viata, borfasilor ordinari. Ati dat pensii speciale tuturor ptr a le inchide gura, iar acestia, lipsiti de omenie si fara coloana vertebrala, au acceptat.
9
1
aiurea..vb aruncate in vant...uitati va cum rade stanescu in spate...vrajeala cu polististul bun si cel rau...
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218