REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bădrăgan a aflat de la locuitorii din Limanu cum "funcţionează" Consiliul Local: fără comisii de specialitate

Bădrăgan a aflat de la locuitorii din Limanu cum "funcţionează" Consiliul Local: fără comisii de specialitate

Replica API 28 mai 2012 | 00:00 112

Candidatul PER la Consiliul Judeţean Constanţa,

Candidatul PER la Consiliul Judeţean Constanţa,

Locuitorii comunei Limanu au avut ocazia, zilele acestea, să discute cu mai mulţi candidaţi, atât pentru funcţia de primar, dar şi cu cei care aspiră la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Unul dintre cei care a avut răbdare să asculte şi să înţeleagă problemele oamenilor din Limanu este candidatul Partidului Ecologist Romnân, Dumitru Bădrăgan, care este avocat.

Donţu: "Este în dispreţul cetăţeanului felul cum funcţionează Consiliul Limanu"

"Oamenii din Limanu şi 2 Mai au nemulţumiri legate de funcţionarea Consiliului Local. Nu funcţionează comisiile, ceea ce nu este normal. Este în dispreţul cetăţeanului felul cum funcţionează consiliul, după criterii ştiute doar de ei, cei aleşi să reprezinte, de fapt, interesele comunităţii", a spus Gheorghe Donţu, preşedintele PER Constanţa, de asemenea prezent la întâlnire. "Oamenii ne-au reclamat că groapa de gunoi de la Limanu, care pe hârtie este închisă, continuă să funcţioneze la doi paşi de casele lor", a spus Dumitru Bădrăgan, candidatul PER la Consiliul Judeţean Constanţa. Tot el a mai făcut referire, după întâlnirea cu locuitorii din sudul litoralului, că pădurea Hagieni nu este introdusă în nici un circuit turistic, deşi ea este unică. "Aceste lucruri trebuie să se schimbe", au spus reprezentanţii PER. Facem precizarea că Gheorghe Donţu, preşedintele Partidului Ecologist Român Constanţa, candidat la Primăria municipiului Constanţa şi Dumitru Bădrăgan, vicepreşedintele PER Constanţa, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, s-au întâlnit sâmbătă, 26 mai a.c., la Bucureşti cu Dănuţ Pop, peşedintele PER. Discuţia a vizat strategii ale partidului pentru campania electorală, accesarea de fonduri europene destinate protecţiei mediului, precum şi modalităţi de implicare a structurilor asociative în administraţia publică locală.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218