REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bădrăgan, supărat pe (non)administrarea clubului elevilor. „O nouă stradă, o nouă problemă!”

Bădrăgan, supărat pe (non)administrarea clubului elevilor. „O nouă stradă, o nouă problemă!”

Replica API 10 august 2015 | 00:00 132

Avem un club. Ce facem cu el?

Avem un club. Ce facem cu el?

Președintele formațiunii locale a Partidului România Unită, Dumitru Bădrăgan, este dezamăgit și de clubul elevilor. De mai mult timp, Bădrăgan trage semnale de alarmă în privința edificiilor de care Constanța riscă să fie văduvită. Acum a venit rândul clubului elevilor. În opinia liderului naționalist, amplasamentul și accesibilitatea nu trebuie să fie singurele puncte forte ale actualului club, ci și atractivitatea, care, în momentul de față, lipsește cu desăvârșire.

„E un club care necesită atenție. Dacă intrăm acolo vedem stadiul în care se află și necesită fonduri alocate de Primărie și accesarea de fonduri europene, pentru că rolul lui era unul clar pentru a asigura dezvoltarea copiilor, locuri de recreere, de practicare a sportului. Avem teren de baschet, teren de fotbal pe bitum care e și pentru handball, avem zonă de recreere către clubul de carting, care trebuie, la rândul lui, să fie promovat și să beneficieze de fonduri. Înseamnă puțină viziune de dezvoltare pe care să o aibă managerul. Trebuie în tot orașul, dar dacă nu te gândești la copii și la viitor... (...) Lângă acel club de carting se preconizează să fie proiectată o nouă stradă pentru un nou mall! Asta ne trebuie în zone rezidențiale. Care e impactul poluării în zona respectivă? Înseamnă gaze de eșapament, înseamnă zgomot și dacă-mi tragi lângă acest parc încă o stradă ai o mică problemă... de aceea e interesantă dezbaterea în zonă. Revenind la clubul elevilor, el ca utilitate, amplasament și spațiu e foarte bun. Ca proiecte, să le vedem cât mai repede! A fost gândit bine și amplasat bine, ușor accesibil pentru tinerii din toate cartierele. Mai trebuie să fie și atractiv, nu doar bine amplasat. (...) Noi suntem în opoziție, nu avem oameni în consiliu. Putem doar să le spunem: „băi, băieți, gândiți-vă la viitorul orașului!” Care nu înseamnă doar cinema și mall-uri, înseamnă aer liber, dezvoltare prin practicarea sportului”, a spus Bădrăgan, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102