REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BAIE DE SÂNGE în Ucraina. Se trage cu muniţie de război - vezi imagini în direct!

BAIE DE SÂNGE în Ucraina. Se trage cu muniţie de război - vezi imagini în direct!

Replica API 20 februarie 2014 | 00:00 146

Jurnaliştii de la Russia Today, ţinta unor focuri de armă trase de un lunetist

Jurnaliştii de la Russia Today, ţinta unor focuri de armă trase de un lunetist

La mai puţin de 12 ore după ce preşedintele Viktor Ianukovici şi liderii opoziţiei politice au cerut un armistiţiu pentru a putea negocia o soluţie paşnică la criza politică cu care se confruntă Ucraina, noi explozii şi focuri de armă au provocat haos în Piaţa Independenţei în dimineaţa zilei de joi. Potrivit unor surse, numărul morţilor a ajuns la 39, în timp ce Russia Today notează că numărul real este 35.

În orice caz, pe fondul informaţiilor cum că se trage în populaţie cu muniţie de război, ambasadele de la Kiev au început să se închidă rând pe rând. Echipa de jurnalişti de la postul de televiziune Russia Today a fost ţinta unor focuri de armă trase de un lunetist asupra camerei de hotel în care aceştia se aflau pentru a transmite în direct manifestaţiile. Jurnaliştii de la RT.com continuă însă să transmită în direct imagini din Piaţa Maidan din Kiev - imaginile le puteţi urmări în direct AICI:

LINK

sursa foto: Reuters/Vasily Fedosenko

UPDATE:

Focuri de armă cu muniţie de război se desfăşoară joi în centrul Kievului, conform AFP. Cel puţin 100 de persoane au murit, alte aproximativ 500 fiind rănite. Sediile Parlamentului şi al Guvernului au fost evacuate. Ministerul de Interne i-a îndemnat pe locuitorii Kievului să nu iasă din casă şi să nu meargă în centrul oraşului, unde se trage cu gloanţe reale, notează şi Russia Today. Forţele de securitate au primit permisiunea de a folosi arme de foc în legitimă apărare.

Alte imagini în direct: http://www.ustream.tv/channel/euromaydan-falcon

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102