REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băieţii de la cablu din Năvodari, contactaţi să-l ucidă pe Vădineanu, se tem pentru ei!

Băieţii de la cablu din Năvodari, contactaţi să-l ucidă pe Vădineanu, se tem pentru ei!

Replica API 2 martie 2013 | 00:00 291

Se îngroaşă povestea

Se îngroaşă povestea

Ancheta în cazul soţilor Vădineanu se extinde! Bărbaţii din Năvodari, despre care se spune că ar fi fost contactaţi de Liliana Vădineanu pentru a comite crima, Silviu Rotariu, respectiv George Grunzu, s-au ales cu plângere penală pentru şantaj, formulată de avocata Carmen Ciocan, la cererea clientei sale. Se pare că cei doi angajaţi ai unei firme de cablu din Năvodari doreau să facă rost de bani pentru a-şi achiziţiona un dispozitiv de clonat carduri, din câte spun sursele noastre. În plângerea formulată la Parchet, bărbaţii sunt acuzaţi de şantaj. Amintim că omul de afaceri Daniel Tiberiu Vădineanu a fost ţinta planurilor fostei soţii de a-l ucide, după cum a reclamat acesta la Poliţie.

"A fost dejucată o instigare la omor faţă de un cetăţean din Constanţa. Este o situaţie fără precedent la Constanţa. În ziua de 22 februarie, un anumit domn Vădineanu Daniel Tiberiu, din Constanţa, om de afaceri, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în cursul zilei de 21 februarie a fost contactat de o persoană, care i-a spus că soţia sa, Vădineanu Liliana, de care a divorţat în cursul anului 2012, intenţiona să-l ucidă şi că este în căutarea unor persoane care să comită fapta în schimbul unei sume de bani", anunţau, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, în cadrul unei conferinţe de presă. La rândul său, Daniel Vădineanu afirma, despre cei doi bărbaţi din Năvodari: "Am fost sunat de unul dintre ei, pe care nu-l cunoaşteam şi care mi-a spus la telefon că ar avea ceva să-mi transmită şi să-mi dea de la fosta soţie. M-a avertizat că ar fi bine să mă întâlnesc cu el, pentru că are şi el un copil de doi ani şi dacă mi s-ar întâmpla ceva i-ar părea rău. Bineînţeles că am avut suspiciuni prima dată, dar m-am gândit că trebuie să ştiu ce este, am urcat în maşină şi am mers la Năvodari, unde m-am întâlnit cu acesta şi cu amicul lui. Am sunat pe cineva de la Poliţie şi am fost sfătuit să iau un martor cu mine. Aveau un laptop pe care era o înregistrare între ei doi, cei cu care m-am întâlnit şi fosta mea soţie. A început să-mi povestească cum a venit soţia mea la ei, să-i tocmească să mă omoare pe mine. Ei mi-au spus că din start nu s-au gândit la crimă, că voiau doar să obţină o sumă de bani de la ea şi tocmai de aceea ar fi înregistrat convorbirea când s-au întâlnit cu ea. Nu s-au mai înţeles, ea s-a răzgândit, nu a mai vrut să le dea avans, pe care ei l-au cerut. Ea era păţită cu ceea ce se întâmplase în Germania, când mai dăduse un avans cuiva. Respectivul i-a luat banii, 2.500 de euro, a luat chiar şi un bilet de avion, pentru a fi mai credibil, dar a fugit cu avans cu tot". Acum, că sunt cunoscuţi atât cei doi năvodăreni contactaţi de Liliana Vădineanu, dar şi o a treia persoană - de asemenea contactată pentru comiterea crimei - au apărut şi reacţii din partea acestora! Năvodărenii sunt şocaţi de faptul că situaţia s-a agravat, în sensul că, deşi ei l-au pus până la urmă în gardă pe Vădineanu de planurile fostei soţii, acum numele lor sunt publice, iar Liliana Vădineanu şi concubinul - sunt liberi. Conform unor surse judiciare, năvodărenii se tem că ar putea păţi chiar ei ceva rău.

Mirela PASCAL, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218