REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Balan, cand e plecat in delegatie la Bucuresti, mananca la New Pizzco

Balan, cand e plecat in delegatie la Bucuresti, mananca la New Pizzco

Replica API 20 noiembrie 2010 | 00:00 113

Cu fratii Banias

Cu fratii Banias

Directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Ioan Bălan, se cam încurcă în detalii. Ori, poate că este doar neglijent când transmite informaţii sau oferă explicaţii. Ar mai fi o variantă, şi anume că omul, de la o vârstă, începe să nu mai fie foarte fresh, dar, totuşi, nu este cazul. Că, după cum ne spunea chiar Ioan Bălan, până la pensie mai are.

Să explicăm însă şi despre ce este vorba. Aşadar, Ioan Bălan, ditamai directorul general la o ditamai compania. Având în vedere aceste două elemente, logic, jurnaliştii nu îl ocolesc, în sensul că, din când în când, îl mai întreabă de sănătate, de activitate, diverse etc. Vineri, Ioan Bălan a transmis presei că pleacă la Bucureşti, fiind solicitat "la centru". Aşa că era grăbit şi nu putea vorbi. Jurnaliştii n-au mai insistat cu întrebările, luând de bună agitaţia directorului, ba chiar i-au urat drum bun. Probabil că Bălan şi-a râs în barbă auzind urările sau poate chiar nu a realizat ce a afirmat, fiind preocupat să-şi vadă de ale lui şi să scape de întrebările jurnaliştilor. Oricare ar fi adevărul, sincer, nouă nu ne "pică" rău, atâta timp cât minciunica directorului a avut picioare scurte! Ori - asta ca să fim indulgenţi - poate că deplasarea la Bucureşti s-a contramandat. Spunem asta pentru că, vineri, Bălan nu se afla în Capitală, ci umbla "dezlegat" prin oraş, alături de un alt director din cadrul CN APMC, Emil Banias, iar apoi s-a întâlnit şi cu senatorul Mircea Banias. Toată agitaţia se petrecea în jur de orele 14.00-15.00. Întrebat dacă i s-a contramandat întâlnirea de la Bucureşti, Bălan nu a mai ştiut ce să spună exact, mai ales când i s-a explicat că fotografiile îl înfăţişează undeva în zona restaurantului New Pizzico, vizavi de Muzeul de Istorie din Zona Peninsulară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102