REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Balerina din Cluj s-a aruncat de buna voie de la etaj

Balerina din Cluj s-a aruncat de buna voie de la etaj

Replica API 11 noiembrie 2010 | 00:00 1233

Verdictul Politiei Costinesti, dupa 1 an si jumatate de cercetari:

Verdictul Politiei Costinesti, dupa 1 an si jumatate de cercetari:

Corneliu Ladin, deţinătorul Clubului Gossip din Costineşti, poate sufla uşurat pentru o perioadă de timp, întrucât verdictul poliţiştilor în cazul balerinei din Cluj, care îl acuza pe impresar de lipsire de libertate, este unul cât se poate de tranşant: nu a fost sechestrată! Cel puţin asta rezultă din cercetările poliţiştilor, privind incidentul din vara lui 2009. Cu alte cuvinte, Andreea Drăgoi nu ar fi fost încuiată împotriva voinţei sale în apartamentul de protocol al Clubului Gossip, aşa cum susţinea în plângerea făcută la Poliţia Costineşti.

"Săptămâna trecută a fost înaintat dosarul către Parchetul Mangalia, cu propunere de a nu se începe urmărirea penală în cazul domnului Corneliu Ladin. Rămâne ca Parchetul să confirme sau să infirme propunerea noastră. Părţile implicate au dreptul să depună plângere la măsura procurorului, deocamdată Poliţia Costineşti a formulat doar o propunere în acest caz. La solicitarea victimei, prietenele sale au fost reaudiate, dar nu au apărut elemente noi care să schimbe cursul cercetărilor", au declarat, pentru "Replica", poliţiştii din Costineşti. În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că este exclusă şi varianta ca cineva să fi împins-o pe Andreea Drăgoi de la etajul trei al blocului aflat în vecinătatea Poliţiei Costineşti. "Din punctul acesta de vedere nu există dubii, pentru că nici fata nu a afirmat că ar fi fost împinsă de la etaj de cineva. Ea singură şi-a trecut picioarele peste balustradă şi a căzut în gol. Plângerea ei se referă la o privare de libertate, în sensul că ar fi fost încuiată în apartament impotriva voinţei sale. În încercarea de a ieşi din încăpere, s-a întâmplat incidentul. Ea susţinea că a fost închisă în apartament de Corneliu Ladin. Din cercetările făcute nu rezultă că fata ar fi fost lipsită de libertate", spun poliţiştii. În plus, rezultatele analizelor de laborator arată că tânăra nu ar fi consumat în seara producerii incidentului nici substanţe psihotrope, dar nici băuturi alcoolice, aşa cum a acuzat-o în mod repetat Lucian Bică, managerul Clubului Gossip. Reamintim faptul că Andreea Dragoi, de 24 de ani, balerină la Opera Maghiară din Cluj, venise, în vara lui 2009, la Neptun, pentru un job pe perioada vacanţei. Însă, în noaptea de 13 spre 14 august, a mers în Clubul Gossip din Costineşti pentru a se relaxa şi a fost condusă într-un apartament de patronul clubului, iar la scurt timp a căzut în gol de la etajul trei. A fost internată de urgenţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar apoi a fost transferată la Cluj. Andreea a stat în comă, mai bine de două săptămâni, revenindu-şi apoi ca prin miracol. Menţionăm că managerul Gossip a declarat în luna martie a.c. pentru "Replica" faptul că după finalizarea anchetei, intenţionează s-o acţioneze pe Andreea Drăgoi în judecată, pentru că, pe lângă faptul că a "şifonat" imaginea clubului, l-a târât şi pe Corneliu Ladin într-un scandal în care, spune el, nu ar fi fost implicat. "Îi vom cere daune, iar banii pe care îi vom primi îi vom ceda unui cămin de bătrâni. A adus atingere imaginii clubului care, după acest scandal, a avut de suferit destul de mult. De când au apărut declaraţiile în presă am simţit o reţinere din partea clienţilor", susţinea acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218