REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bănci şi coșuri noi de gunoi, pe trotuarele de pe bulevardul Tomis! VIDEO

Bănci şi coșuri noi de gunoi, pe trotuarele de pe bulevardul Tomis! VIDEO

Replica API 30 octombrie 2018 | 01:17 449

Oraşul de la malul mării îmbracă haine noi! Primăria Constanța continuă operațiunea de montare a băncilor și coșurilor noi de gunoi în parcurile din oraș, în zonele de promenadă și în stațiile RATC. Luni, 29 octombrie, angajații Serviciului Amenajări Urbane au fixat noul mobilier pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Până acum au mai fost montate 150 de băncuțe și 80 de coșuri de gunoi în Parcul Tăbăcărie, urmând ca în cursul acestei săptămâni să fie amplasat mobilier urban nou și în Parcul Tomis 2.

“Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi. Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!”, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti un dobitoc, cainii nu apar de pe luna sunt abandonati de cretinii de oameni care nu respecta legea. sunt animale domesticite dependente de om ce dracu vrei sa faca. exista legi si anume obligativitatea castrarii si pedepsirea abanodunului cu amenzi de zeci de mii de lei Dar oamenii nesiparviti si needucati nu le respecta iar dobitocii nu inteleg de unde vine problema se razbuna pe niste biete animale Huo
1
1
Tiganii din Centru deja sunt foarte multumiti. Nu platesc mai nimic, stau si pe ajutor si acum le pune si cosuri si alte tinichele noi.
1
0
Camere de luat vederi si nu apeluri la mila populatiei ! Se fura mana-n mana cu voi ,altfel nu se explica lipsa acestora din orasul Constanta .In tara asta sunt sate si comune intesate cu camere de luat vederi si nimeni nu mai are curajul sa calce-n strachini ....
6
1
Si se vor ridica odata cu curatarea zapezii, si la anul tot pe astea le montam si mai spalam un ban!Amin
4
0
ar trebuie sa ne extaziem acum doar pentru ca se fac niste lucruri NORMALE? Doar bd. Tomis exista? Dl primar sa vina putin si prin alte cartiere.
7
0
Daca se planteaza si cate un politist la fiecare banca sau cos de gunoi, poate asa se pastreaza...
7
0
Acum iarna le montezi, ca la primavara sa ai ce repara?
10
0
Puneti banci sa aiba unde sta maidanezii, ca toata vara turistii au stat in picioare prin parcuri, inclusiv Tabacarie...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218