REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băncile proaspăt vopsite la Năvodari, SABOTATE de pensionari?!

Băncile proaspăt vopsite la Năvodari, SABOTATE de pensionari?!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 219

Conflictul generaţiilor

Conflictul generaţiilor

Autorităţile din Năvodari au demarat acţiuni de igienizare şi reabilitare pe străzile “urbei”. În acest sens, prin mâinile lucrătorilor au intrat şi băncile din parcurile din oraş. Precizăm că autorităţile au început recondiţionarea băncilor şi vopsirea lor, însă unii năvodăreni mai puţin răbdători au dat dovadă de lipsă de ignoranţă totală şi nu au aşteptat ca vopseaua să se usuce. Şi cum românul este inventiv, şi-ar fi pus ziarul pe bancă şi s-au aşezat. Potrivit cetăţenilor, se pare că autorii faptelor ar fi chiar pensionarii năvodăreni.

Parcurile, străzile şi trotuarele din Năvodari au intrat în atenţia autorităţilor locale. Precizăm că de la curăţenia de toamnă nu au rămas neatinse nici băncile amplasate din loc în loc în parcurile oraşului. În luna octombrie autorităţile au demarat acţiuni de recondiţionare şi vopsire a băncilor, însă, potrivit unor năvodăreni, pensionarii nu ar fi avut răbdare ca vopseaua să se usuce şi s-au aşezat pe ziare, pe băncile urbei. Imaginea oraşului este criticată chiar de locuitorii lui dând vina de cele mai multe ori pe autorităţile locale. Însă, acesta este o dovadă a faptului că ignoranţa cetăţenilor face care oraşul să nu poarte straie noi.

„Persoane trecute de vârsta a 3-a sabotează planul de îmbunătăţire a spaţiilor de recreaţie din oras, din cauza neliniştii ce se aşterne în sufletul lor când nu au unde să stea jos. Generaţia asta...”, a declarat un năvodărean.

Conflictul între generaţii continuă. Se pare că, dacă până acum pensionarii obişnuiau să critice stilul de viaţă al tinerilor, situaţia s-a schimbat. Tinerii sunt nemulţumiţi de comportamentul sfidător al bătrânilor din Năvodari.

“Au stat și cu pătura peste vopsea! Cartoane... nu mi-a venit să cred ce văd!”, au precizat o altă locuitoare a oraşului Năvodari.

Amintim că primarul Florin Chelaru a depus spre finanțare un proiect foarte important pentru orașul Năvodari ,,Finalizare şi modernizare clădire cu funcţie cultural- recreativă – Casa de Cultură Năvodari şi extindere şi modernizare scuar public – centrul civic Năvodari”. Implementarea proiectului presupune realizarea a două noi investiții distincte – prima cu privire la finalizarea și modernizarea Casei de Cultură din centrul orașului, iar cea de-a doua investiție constă în extinderea și modernizarea Parcului Central.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e vopsea de Scornicesti se usuca mai greu.
2
0
mosnegii trebuiau sa stea undeva,ciorile primariei desigur le-au vopsit pe toate odata,un sef la spatii verzi cu ceva intre urechi le-ar fi vopsit etapizat,oricum mai bine ca-n mangalia unde jumatica le-a strans pe toate si nu a pus nimic in loc,a strans si bancute montate recent
2
1
Tiganul pensionar tot tigan e.
3
1
AMENDATII !
1
1
pe oriunde te duci in acest oras , pensionarii stau la ..avanposturi ...vb politica , cresteri de pensii , etc..iubire pt puscariasul de Dragnea,va fut in gura pensionari nenorociti .. vb despre copiii vostri care sunt plecati afara !
7
4
pacat ca nu aveti politie locala si cativa tarani va saboteaza . De unde se stie cei traiti in cort , ce inseamna civilizatia ? 90% din cetateni sunt oameni normali , de buna credinta , ei trebuie sa marginalizeze pleava .
4
0
Nu toamna pe ceata 2 TREBUIA VOPSITE IN DOUA ETAPA ASTFEL INCAT PANA SE USCAU O PARTE STATEAU PE ALEA VECHI
3
1
Prosti si putorile de la politia locala se plimba pe banii nostri non stop. TREBUIE SA O DESFINTAM ACEASTA GASCA DE PUTORI SI PE MILITIANU PENSIONAR
7
1
De ce naiba nu le-a vopsit vara cand se usca vopseaua imediat?
8
1
Pentru primarul navodarului nu exista decat centrul orasului. Pesedist imputit
8
4
Se pare ca NU ! Bine ca lipoveanul ala fost militian a fost uns mare Sef si isi aduce ilegal pe drumurile publice , pizdele de la Facultatea de Politie Locala cu pantalonii mulati pe cur ! Pazeste BA parcurile ca de aia ti-a dat primarele salariu de 7000 pe langa pensia de gabor !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108