REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bancomatul de la căminul cultural din Castelu a fost aruncat în aer! Video

Bancomatul de la căminul cultural din Castelu a fost aruncat în aer! Video

Mirela PASCAL 18 noiembrie 2022 | 09:22 6451

Hoții au dat iama la banii din bancomatul BRD de la Căminul Cultural, de lângă sediul primăriei din Castelu.  Spargerea a fost dată în noaptea de 17 spre 18 noiembrie. Bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Avem un eveniment nefericit. Bancomatul era prins în sistemul BRD-ului....Când am ajuns la 7.30 și am sunat directorul BRD știa problema. Lăsăm specialiștii să-și facă treaba. E un eveniment unic, de 30 de ani eu n-am văzut așa ceva, n-am avut asemenea incidente. Suntem șocați”, ne-a declarat viceprimarul localității, Antonela Prodan. Precizăm că în bancomat erau peste 100.000 lei.

Locuitorii din Castelu se tem pentru siguranța lor. ”Noi, locuitorii acestui sat, "mulțumim administrației locale că ne simțim în siguranță și că nu ne temem de spargeri sau tâlhării.", a  spus, ironic, pentru Replica, un locuitor din Castelu. Localnicii cred că băieții sunt specialiști, întrucât a fost bine pus la punct totul.

Hoțul sau hoții au stricat camera de supraveghere din zonă, înainte să dea atacul. În bancomat erau peste 100.000 lei, iar în interiorul clădirii au fost găsite bancnote topite. La fața locului se află criminaliștii, verifică zona, iar dovezile îi vor ajuta să dea de urmele celor care au pus la cale atacul. Precizăm că bancomatul se afla în clădirea în care funcționează Poliția Locală, care nu are pază umană. Nici măcar primăria care, așa cum am spus și mai sus, se află în zonă.

Potrivit informațiilor noastre, hoții au încercat să fure banii și în urmă cu două săptămâni.

Video:

 

Ce spun polițiștii!

Astăzi, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Update:

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și luarea măsurilor legale care se impun.

Update:

Potrivit informațiilor noastre, hoții nu au reușit să fure suma de peste 100.000 lei, aflată în bancomat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai pampalaul si inputitul de SPIRIDON spart in gaos face afirmatii urate coform pregatirii si inteligentei lui ca tomberonar !
5
1
Sunt locuitori ai str Republicii din jurul locatiei care au sisteme proprii de supraveghere! Daca cel public a fost oprit,probabil se gasesc inregistrari pe cele private! Si sa-i spuna cineva celui care organizeaza rusinea aia de paza sa puna un om de noapte la acel sediu! Sunt vreo 6 puturosi acolo! Nu mor daca nu dorm o noapte langa fundul sotiei!
0
0
damiash muieee ca mi au tras teapa numai raspund l telefon ! continuati cautarile !
1
1
"Am talent si nu ma las, toti ma stiu bomba cu ceas"- Florin Salam
1
2
Desfiintati locali,oricum sunt inutili!Cel mai bulangiu local de la Cernavoda,nu intelegi nimic cand guita! Roby in persoana!
9
0
baietii au revenit de sarbatori in tara si au nevoie de bani,e grea munca.ceva pirnaie sa.i racoreasca se poate?
8
0
se incheie ...campania agricola, mare bal mare , s a recoltat porumbul , graul si floarea e in silozurile care gem de ...prune lichide !se tae berbecul, se invarte frigarea , traiasca... recoltarea!
2
1
unde sunt camerele de supraveghere?primarul si politia doarme?e saracie mare in tara asta, tineretul pleaca masiv din tara si aici raman pocnitorile de bancomate, unde sunt serviciile speciale ale statului de drept sa investigheze?daca nu se face ceva, va fi ca in evul mediu, fura toti si scapa cine poate
8
0
Acum ca sunt pe aici sa va tot asteptati ca ei (Poporul lui Stepan Bandera) aduc "pocnitorile" nu a controlat nimeni masinile de lux si compartimentele secrete ca doar in tara lor s-au inventat.In Romania nu exista asa ceva pana sa vina astia,au mai fost "pocnitori" dar tot de la vecinul din Nord veneau,asa ca ATENTIE MARE LA ARIENII ADUSI
7
5
Eu...?!! La ora incidentului ma aflam la Bobita la bar cu Domn' Primar....
7
3
posibil sa fie prieteni de-ai nostri...slava ucraini!
8
8
La multi ani! Sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multe!!! Camatarii legali si banii tipariti fara acoperire in aur! La ce foame e intr-un sat ca asta,e nimica toata pentru pedofilii patroni.
11
4
Care politie? In tara asta exista asa ceva? Nu stii ca asa zisii politisti au curaj doar cand vine vorba de amendat babute care vand o legatura de patrunjel la colt de strada sau cand trebuie sa percezitioneze niste elevi de scoala generala?!
16
3
Unde era politia? La somn?
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218