REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bănel Nicoliță a ajuns la Poliție după ce prietenul său a fost făcut K.O. pe LITORAL

Bănel Nicoliță a ajuns la Poliție după ce prietenul său a fost făcut K.O. pe LITORAL

Replica API 13 septembrie 2020 | 19:55 41793

Fostul fotbalist „de suflet” al lui Gigi Becali a fost, recent, martor la o bătaie cruntă în Mamaia. Bănel Nicoliță a ajuns la Poliție după ce prietenul său a fost făcut K.O. și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu leziuni craniene. Totul ar fi pornit de la două „bunăciuni”, după o noapte de pomină în club.

Bănel Nicoliță

O escapadă la malul mării, într-una dintre zonele de fițe de pe litoralul nostru, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Bănel Nicoliță. Ex-jucătorul Stelei este martor într-un dosar de agresiune, faptă care a avut loc acum câteva săptămâni în zona blocurilor de lux din stațiunea Mamaia. Bănel va fi, cel mai probabil, chemat și în fața judecătorilor, pentru a povesti cum un prieten de-al său a fost bătut cu sălbăticie de un alt tânăr.

Zilele trecute, Bănel a fost interogat de polițiștii din Mamaia și fotografiat în timp ce îl indică pe agresorul prietenului său. În baza recunoașterii sale și a altor probe, anchetatorii din Mamaia l-au reținut pe agresor, un tânăr cu bani, originar din Iași, care, în cele din urmă, a fost eliberat și plasat sub control judiciar.

Povestea în care a fost implicat Bănel Nicoliță a avut loc la mijlocul lunii august. Atunci, fotbalistul a mers la Mamaia, pentru a se întâlni cu un prieten de-al său, pe nume Emilian. Cei doi s-au văzut în dimineața zilei de 15 august, în jurul orei 4.30. Ulterior, au plecat prin zona cluburilor de lux din Mamaia. Nu au hoinărit prea mult pentru că, după ora 5.00, au decis să se întoarcă în apartamentul de lux pe care Emilian îl avea închiriat la Mamaia.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor de la malul mării, înainte de a intra în scara de bloc, prietenul lui Bănel a zărit două tinere îmbrăcate sexy. Tânărul și-ar fi „încercat norocul”, dar a fost refuzat de domnișoare. Ce nu știa Emilian, la acel moment, e că fetele erau însoțite de un alt bărbat, pe nume Iulian, un tânăr cu bani, născut în Iași însă domiciliat în București.

În timp ce amicul lui Bănel le făcea avansuri din ce în ce mai „accentuate” tinerelor, Iulian a venit către acestea. „Am observat cum respectivul a ridicat pumnul drept pentru a-l lovi pe Emil, de jos în sus, sub bărbie. Eu, fiind sportiv, știu că se numește uppercut. Imediat după lovitură, prietenul meu a căzut la pământ, cu fața în sus, eu m-am speriat și am fugit înapoi în scara de bloc, de frică să nu iau și eu bătaie”, ar fi declarat Bănel Nicoliță, la Poliție, potrivit surselor CANCAN.RO.

Fotbalistul a povestit cum, ulterior, a vrut să plece cu mașina din zonă și a observat cum agresorul prietenului său încerca să îl ajute pe acesta și îl târa în recepția blocului. „Declar faptul că nu am anunțat poliția sau salvarea întrucât m-am speriat, la rândul meu, și nu am considerat că lovitura a fost atât de puternică”, a mai declarat Bănel Nicoliță.

Zona unde s-ar fi petrecut agresiunea

După ce a fost lovită, victima a stat în camera sa, abia a doua zi un alt prieten de-al său solicitând o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale. În primă fază, Emilian a refuzat transportul la spital, fiind, în cele din urmă, diagnosticat cu leziuni craniene.

Polițiștii stațiunii Mamaia au făcut dosar penal pe numele lui tânărului din Iași după ce au analizat camerele de supraveghere și după ce acesta a fost recunoscut de Bănel Nicoliță. Agresorul a fost reținut, arestat în primă fază de Judecătorie, însă eliberat sub control judiciar de Tribunalul Constanța. Contactat telefonic, avocatul agresorului a refuzat să comenteze cazul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu poate fi numit prieten un tip care procedeaza asa!sunt multe epitete care i-mi vin in cap!
0
0
Poze din ancheta pe cancan. Hmmm polleaks
3
6
fiind sportiv declar ca stiu ca se cheama ca sunt tigan, mi-a fost frica si am fugit...cu viteza lui Banel
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218