REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Banias îl face PRAF pe Tăricenu: I s-a urcat puterea la cap!

Banias îl face PRAF pe Tăricenu: I s-a urcat puterea la cap!

Replica API 5 mai 2017 | 00:37 373

Deputatul Mircea Banias reacţionează dur la vestea că a fost exclus din ALDE. "Băieţii ăştia sunt mai rău ca Partidul Comunist. Nici acolo nu auzisem despre delict de opinie. Am citit că Andrei Gerea (cel care a fost numit, de dată recentă, preşedinte interimar al ALDE Constanţa, în locul lui Mircea Banias - n.r.) spune că am avut declaraţii nu ştiu de care. Eu, unul, nu mă simt exclus din partid. Am fost exclus dintr-un grup de interese şi sincer nu regret, fiindcă eu nu mă simt coleg cu unii care procedează aşa. Oamenii aceştia (cei care au organizat Delegaţia Permanentă - n.r.) mint cum respiră. Spun că instanţa a respins contestaţia împotriva alegerilor şi deciziilor lui Călin Popescu Tăriceanu. Nu, instanţa a respins o cerere de hotărâre prezidenţială, dar contestaţia noastră (a lui Danile Constantin şi a celor care îi susţin punctul de vedere în conflictul cu Călin Popescu Tăriceanu - n.r.) se judecă, este termen pe 18", afirmă Banias. "I s-a urcat puterea la cap", a mai spus Bania, referindu-se la Tăriceanu. "Nu poţi de dimineaţa până seara să critici statul de drept, să spui că se fac abuzuri. Partidul este de 5%, dar cu astfel de declaraţii, lumea se va convinge şi sunt sigur că va duce partidul la 0,5%", a mai comentat Banias. Şi, ca lucrurile să nu se oprească aici, Banias a comentat şi faptul că Tăriceanu se arăta "deranjat" că nu are contracandidat la funcţia de preşedinte al ALDE. "Dacă se organizează Congres corect, nu ce se petrece acum, pentru a-i asigura confortul psihic lui Tăriceanu, îl anunţ că voi candida eu la funcţia de preşedinte. Să aibă contracandidat", a conchis Banias.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/deputatul-mircea-banias-exclus-din-alde-317008/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a stricat mustaria,Tariceanu s-a vazut cu sacii in caruta si acum ii trage pe linie moarta pe cei veniti de la PC sau sustinatorii lui Daniel Constantin.Nu am nici o treaba cu partidul astora dar cred ca fara fraude la vot nici ALDE si nici PMP nu ajungeau sa depaseasca pragul electoral de intrare in Parlament.Doua formatiuni politice conduse de Tariceanu si Basescu care numai in interesul tarii nu actioneaza!Doua frane!
1
0
Tu vorbesti de grup de interese ? Ai mintea scurta. Cat are de cand iti tremurau chilotii ca te salta pentru buful cu returnarea de tva. Grupul ala de hoti cine l organizase, nu tu Banias ?
3
0
DUPA CE IAI LINS TALPILE,ACUM NUTI MAI CONVINE,DACA TE TINEA IN VARFUL ERARHIEI PARTIDULUI ,FACEAI SPUME LA GURA LAUDANDUL,ASA CUM FACEAI SI CU BASESCU,CAT DE SULFAN SUNTETI,CAND VA CONVINE E BINE,CAND NU,TOATA LUMEA E INPOTRIVA,CAND VETI DEVENI SI VOI POLITICIENII CREDIBILI IN AVENTURILE IMORALE PE CARE LE FACETI ACUM.
2
0
Cine cine ii acest Banias.Nu ii oare personajul cu motoarele din port nu ii cel cu invirtelile.Mare tie gradina doamne pai nu ii la beciul domnesc.Asa ne trebuie dak Constanteni mai voteaza asa kkti.Sa se spele cu elnpe cap.Avea si afaceri in cta personajul sa nu ii fi ajuns oare.Regurgitie torala pe astfel de oameni.
3
0
E combinat cu vizan in toate
0
0
ASTA CA MULTUMIRE K NU TEA LASAT SA DEVI UN NIMIC CEA CE SI ESTI IN FAPT.UN TRAITOR DIN TAXELE SINIMPOZITELE OAMENILOR MUNCITORI.APROPOS DE PUTERE NU SA MAI AUZIF NIMIC DE ACEL DOSAR CH MOTOARELE DIN PORT.AAAA AVETI IMUNITATE ACU.REGURGITABIL EXECRABIL II PUTIN SPUS IN CEA CE VA PRIVESTE.IN FAPT NIMENI IN DRUM FACATOR DE NIMIC.
7
0
Nea Mircica, hai mai lllaaasssaaa-ne! Esti un pervers care s-a lipit pe ici colo. Ia-l de mana si pe aspciatul tau Mironescu si plecati unde a intarcat dracul iapa. Dar nu-l traumatiza pe Laurentiu, ca el a facut Colegiul Mircea! Si e labil psihic, e la a doua pacaleala!
11
0
E din cauza de viagra in exces si nevasta in curs de plecare cu liceeni
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218