REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Banii daţi de Primăria Eforie pentru cluburile sportive, la instanţa de contencios administrativ

Banii daţi de Primăria Eforie pentru cluburile sportive, la instanţa de contencios administrativ

Replica API 19 aprilie 2018 | 00:00 263

Prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu, a atacat în contencios mai multe hotărâri şi dispoziţii ale administraţiilor locale. În ultimele luni, ca urmare a verificării legalităţii deciziilor primarilor sau a Consiliilor Locale, Instituţia Prefectului a transmis notificări mai multor primării, privind încălcarea legii, între care şi Primăriei oraşului Eforie.

Administraţiei locale din Eforie îi sunt “imputate” sume de bani alocate în sprijinul cluburilor sportive. Vorbim despre CS Karate Tradiţional Do Jo Kun Eforie, care s-a făcut remarcat prin câştigarea unor competiţii de profil. Ca urmare a rezultatelor deosebite, primarul a acordat, prin dispoziţia nr. 469/03.10.2017, un ajutor financiar acestui club. De dată recentă însă, Primăria Eforie a fost anunţată că dispoziţia a fost atacată la instanţa de contencios administrative a Tribunalului Constanţa şi, prin urmare, actul administrative este suspendat.

La fel s-a întâmplat şi în cazul Asociaţiei Club Sportiv Dance Art, care a primit suma de 2.500 de lei. Prefectura a notificat Primăria Eforie, precizând că: “Având în vedere că ajutorul financiar a fost acordat pentru un club sportive, apreciem că obiectul dispoziţiei este sub incidenţa prevederilor Legii 69/2000 (…) şi, în acest context, au fost încălcate prevederile legii (…)”, se arată în documentul semnat de prefectul Ioan Albu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vorbim de primarii si functionarii primariei cu atata frica .Cand ei sunt niste labagii ,care fut banii pe tampenii fie ca sunt psd,pnl sau prm.TRAGETI BA CURENT ELECTRIC IN CARTIERUL NOU DIN EFORIE SUD...LUA V-AS MORTII IN PULA...
0
0
Da cand mancati bani in campanii electorale, atunci nu aplicati legile?
2
1
Psdisti spurcati, va trage la muie Robert si cu baietii lui, sa le sugeti pula
5
2
Tit Liviu Brailoiu Primar
2
8
Pt Boul sau Vaca de la 8:13. Futu-ti morti ma-tii de psd-ist frustrat ! Cum poti sa acuzi faptul ca primaria a sponsorizat cu o suma modica niste copii care fac cinste orasului. Trebuia sa te superi asa tare cand Gaina negru virgil si clica lui de capuse ale bugetului local se plimbau prin europa.Spurcaciunea dracu , citeste raportul curtii de conturii si ai sa vezi cum au deturnat milioane de euro psd-isti tai baga-mi-as pula in tine si familia ta
11
1
DACA NU ARE SOCRU K FLOREA . . .
0
3
niste bani cu adresa exacta in buzunarele unora si fireste si a primarului!
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102