REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbat ATACAT în plină stradă, în Mamaia VIDEO

Bărbat ATACAT în plină stradă, în Mamaia VIDEO

Replica API 24 iulie 2018 | 02:55 523

Un bărbat a fost atacat în plină zi, în Mamaia Nord! Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă. În imagini se poate observa cum un bărbat traversează neregulamentar, sare peste parapetul median şi ajunge pe partea cealaltă. La scurt timp, la secunda 0.52, un individ traversează în acelaşi mod şi se duce glonţ către primul, pe care îl loveşte şi încearcă să-i sustragă ceva. Victima reuşeşte să se desprindă din mâinile agresorului şi o ia la fugă.

Amintim că oamenii legii au vorbit furturi şi despre modul de operare al infractorilor, în special pe litoral, într-o conferință de presă care a anunțat lansarea campaniei cu sloganul „Paza bună trece primejdia rea!”.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cine e Andreea dar eu sunt cel care-ti da o mooie!
0
2
tu esti aia cu tate mari care zbieri la rezistenti ?
1
2
alo,politia, iesim si noi din birouri putin ?
5
1
si au grija sa sune pestii care le tin femeile la produs!!! hai sictir!
6
2
Daca se ducea sa recupereze recupera nu fugea inapoi
2
3
Estul Salbatic
10
0
Alooooo politia doarme, unde-s detasatii pe litoral?????????? Ca au venit o armata, ce fac domnii si doamnele jandarmerite platite din banii statului ???????????
17
1
Alo. Politia??!! Nimica faceam prezenta.
9
2
Alo politia? Cum era aia cu siguranta si incredere? A stati asa! Voi sunteti prea preocupati sa dati amenzi pentru cei care beau alcool sau sparg seminte pe domeniu public sau sa stati blat cu radarele prin tot orasul ca sa va luati spaguta de zi cu zi! Cetateni normali stiti sa amendati zilnic in exces si pot spune chiar abuziv de cateva luni incoace de cand colcaie de politai prin constanta, dar cand vine vorba de hoti si talhari, va doare la cascheta, capete de creta ce sunteti!
8
1
Sunteti siguri ca primul nu a furat ceva si al doilea s-a dus sa-si recupereze bunurile? Intreb si eu asa..
8
3
Nu ne apara nimeni! Cum ne este norocul! Vai de noi unde am ajuns!
13
0
Dreptul legitim la autoaparare nu exista in tara asta,subjugata de clanurile interlope si de talhari independent de acele clanuri. Romania etse ostila romanilor,ce naiba mai aveti pretentii la turism ? Regimurile de rahat fac legi d'am pulea,care baga la bulau nevinovati si lasa sa zburde criminalii pe strazi! Cand fivele,nevestele,nepotii celor ce conduc din umbra sau official vor fi victim ale criminalilor va fi tarziu. Deja pleaca romanii mai abitir ca din Siria,asta pe timp de pace. Cum sa stai intr-o tara dominata de violenta,de hotie,de mafii?
26
2
Au vorbit...si ce s a intamplat? Deci, ne pazim singuri de talhari...
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367