REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Bărbat din Mihai Viteazu, MORT din cauza alcoolului metilic. Cunoscuţii spun că familia e de vină

Bărbat din Mihai Viteazu, MORT din cauza alcoolului metilic. Cunoscuţii spun că familia e de vină

Replica API 12 aprilie 2017 | 07:51 468

Nenorocire într-o familie din localitatea constănțeană Mihai Viteazu! Un bărbat de doar 54 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ar fi consumat alcool metilic. Din păcate, în doar câteva ore s-a stins. Oamenii care l-au cunoscut susțin că acesta ducea o viață grea din cauza familiei și nu este exclus ca să fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Ion B., un bărbat de doar 54 de ani, s-a stins pe patul de spital duminică, 9 aprilie a.c. Acesta a ajuns în stare gravă și a stat mai multe ore la Terapie Intensivă după ce ar fi consumat o substanță necunoscută. Potrivit informațiilor noastre, există suspiciunea că a fost intoxicat cu alcool metilic. Mai mult decât atât, oamenii care-l cunosc susțin că acesta ducea o viață grea.

Asta din cauza familiei pentru care muncea foarte mult. Ion era căsătorit cu o femeie cu aproape 20 de ani mai vârstă care avea deja trei copii, două fete și un băiat. Una dintre fete, ar fi fost căsătorită de mai multe ori și într-un final a decis să locuiască alături de cei doi soți, împreună cu copii ei. “Dacă într-adevăr a băut alcool metilic a făcut-o probabil săracul intenționat să-și ia zilele. Avea o viață grea. El muncea foarte mult pentru toți. Era un om foarte muncitor. Ajunsese să și bea”, susțin vecinii.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nimic adevarat din ce se speculeaza tatal meu a fost un om fericit si iubit va rog incetati cu aberatiile
0
0
Janel, fereasca-te sfantu sa te cunosc in fata, sau sa te aflu, fereasca Dumnezeu, iar dumneata cea care ai scris articolul esti o mare retardata...imi pare rau sa ti spun ast, numai minti bolnave ca ale voastre se pot gandii ca si ar putea lua viata anumite persoane, sau chiar si voi cred ca ati vedea o solutie in asta, terminati dracu odata cu aberatiile astea.
1
0
mai da-te-n plm si tu....o gramada de prosti sunt pe aici si scriu numai bazaconii....de la prima ora
4
5
Mai da-i in pula mea de betivi nenorociti asa sunt toti,in orice sat comuna orasel mergi in judetul Constanta,mereu e o carciuma sau mai multe pline !de la prima ora!
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369