REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bărbat făcut BUCĂȚI, după ce a fost LOVIT de TREN, la Valu lui Traian! VIDEO

Bărbat făcut BUCĂȚI, după ce a fost LOVIT de TREN, la Valu lui Traian! VIDEO

Replica API 14 septembrie 2018 | 12:51 1173

Scene şocante în localitatea Valu lui Traian! Un bărbat a fost tăiat bucăţi de tren joi, 13 septembrie a.c., pe raza localităţii Valu lui Traian din judeţul Constanţa, chiar în plină zi. Potrivit martorilor, tragedia s-a petrecut atunci când bărbatul a încercat să traverseze liniile de cale ferată.

În primă fază, oamenii care au asista la scena îngrozitoare petrecută în cursul zilei de joi, 13 septembrie, spuneau că bărbatul ar fi dormit pe linia de cale ferată atunci când trenul a trecut peste el, fiind observat întins la pământ.

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină de urgenţă. La faţa locului au găsit imaginea şocantă cu bărbatul care a fost făcut bucăţi după ce a fost călcat de tren. Pe lângă medicii SAJ, la faţa locului au sosit şi pompierii SMURD, dar şi oamenii legii care au constatat decesul. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost lovit mortal în jurul orei 12.00, în dreptul localității Valea Seacă, de un tren care se deplasa dinspre București către Constanța.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii "spuneau", nu "spunea"
1
0
Dumnezeu sa-l ierte. dar ma gindesc eu dupa spusele unora oare nu-i devina isis. Alo diicot slugarel jandarmeria aveti grija ca vine marfaru peste voi.
1
0
Unde sunt locurile alea de munca vacante,in afara de videochat si agenti de paza nu prea se gaseste altceva.Iar cand dupa o luna de munca primesti salariul minim din care trebuie sa scazi banii de drum si pachet,ce mai este de zis?Nu iau partea celor cu ajutor social,dar de ce s-a ajuns la numarul asta de asistati,ce fel de economie avem?Pe spinarea multora dintre cei asistati scum s-au cladit averi imense,oamenii erau platiti cu salarii de nimic.
4
0
asta-i ROMANIA..daca nu erau ajutoarele sociale,romanii s-ar fi interesat de gasirea unui loc de munca..dar cand ajutorul social este la moda,de ce sa nu ne odihnim pe calea ferata...toata golanimea care nu doreste sa cunoasca cuvantul munca,are ajutor social ...toti golanii critica munca afirmand ca are valentele COMUNISMULUI...numai comunistii au inventat munca...din acest motiv golanimea se odihneste pe CALEA FERATA..somn usor golanilor..
5
1
Trecea calea ferata...nu dormea pe linie in plm.
3
2
ca pe Palas-Murfatlar e viteza restrictionata la 140, de parca daca mergea cu 160 nu tot bucati il facea.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614