REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz

Replica API 6 noiembrie 2021 | 00:00 3875

Un bărbat care nu purta mască într-un autobuz din Cluj-Napoca și avea tot felul de comentarii în legătură cu vaccinarea împotriva COVID a fost redus la tăcere de o pasageră, care i-a pus mâna la gură și i-a dat două palme, conform digi24.ro.

„Am făcut vaccinul la COVID! Dă-l (...) de vaccin! L-am făcut!” - strigă în autobuz bărbatul fără mască.

Vizibil deranjată de atitudinea bărbatului, femeia s-a apropiat, i-a cerut să tacă, să înceteze, i-a pus mâna la gură, apoi i-a dat câteva palme peste cap.

Imediat după incident, din spatele autobuzului, un alt călător l-a apostrofat pe bărbat.

Femeia a plecat apoi către ieșirea din față a autobuzului, în timp ce bărbatul, oarecum șocat și nedumerit, se uită după ea fără reacție.

Imaginile au fost publicate de stiridecluj.ro, care transmite și un punct de vedere al Poliției din Cluj: bărbatul ar putea fi amendat pentru nepurtarea măștii. „Polițiștii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale față de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020”, a declarat Poliția Cluj.

„În ceea ce privește eventualitatea existenței unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, precizează Poliția Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, se pare că femeia care l-a luat la palme pe bărbat este chiar soția acestuia. Soțul bătut poate depune și el plângere, dacă dorește, spun oamenii legii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-ar putea sa isi primeasca in cel mai fericit caz un pumn "mascatii" astia fani China pentru o palma,sau o remarca vis-a-vis de China Virus,nu uitati ca altii au murit pentru : Masca!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218