REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.9° Constanța Mie., 29 Nov. 2023
Anul XX Nr. 6562
6.9° Constanța Miercuri, 29 Noiembrie 2023 Anul XX Nr. 6562

Bărbat găsit pe jumătate gol şi legat lângă două maşini în flăcări

Bărbat găsit pe jumătate gol şi legat lângă două maşini în flăcări

Ana Maria LIPAN 20 martie 2023 | 00:00 7195

Un tânăr de 30 de ani a avut parte de o răpire ca în filme, chiar în momentul în care dădea să iasă din casă, informează observatornews.ro. Trei indivizi mascaţi au profitat de momentul când acesta a dechis uşa locuinţei sale şi s-au repezit în interior, în căutarea banilor.

Barbat gasit pe jumatate gol si legat langa doua masini in flacari

Cum nu au reuşit să găsească nimic, atacatorii ar fi luat drumul spre Ansauvillers, localitate situată între Bacouël și Bulles, Franţa, după ce victima a menționat existența unui plic care conținea bani la domiciliul părinților săi. Atacatorii au „împrumutat” în treacăt două vehicule aparținând ostaticului lor pentru a-și comite fapta.

Răpit chiar din faţa casei

Odată ajunși la domiciliul părinților victimei lor, cei trei indivizi ar fi sustras de acolo bani, înainte de a pleca cu bărbatul sechestrat în direcția Bulles, unde a fost eliberat în cele din urmă înainte ca infractorii să le dea foc celor do vehicule.

Bărbatul a fost găsit de un trecător, care a dat alerta. Era întins la pământ, pe jumătate dezbrăcat și încă legat, lângă cele două mașini în flăcări. A fost nevoie şi de intervenția pompierilor, informează Le Parisien.

„A fost deschisă o anchetă pentru fapte de răpire, reținere silită și furt calificat în urma acestor fapte”, au declarat procurorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jurnalistii lu peste va dau o pista....incercati la Tătuțu i se mai spune si Măcelarul....basca vezi ce a patit Constănțeanul....
2
2
La cate nenorociri se intampla in Romania,cele mai multe nestiute de nimeni,chiar nu na mai intereseaza cateva cazuri din alte tari. Sa fim noi sanatosi si sa speram ca macar peste doua sute de ani,romanii vor ajunge la nivelul de civilizatie din strainatatea de azi. Bine,ma refer la cultura si alte lucruri pozitive,nu la rahaturile pe care le au si ei dar care la noi sunt regula,nu exceptia.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633