REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bărbat ÎNCĂTUȘAT pe I.C. Brătianu de doi polițiști locali

Bărbat ÎNCĂTUȘAT pe I.C. Brătianu de doi polițiști locali

Replica API 10 mai 2018 | 00:00 400

Agitație pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, miercuri, 9 mai anul curent. Un individ a fost pus la pământ de către doi bărbați, chiar în zona clinicii medicale Iowemed. La fața locului a ajuns cu promptitudine și o autospecială din cadrul Poliției Locale, bărbatul imobilizat fiind încătușat preluat și condus la sediu spre a fi identificat.

Este vorba despre o persoană care aduna sticle goale. Cei doi bărbați (care sunt polițiști locali în civil - n.r.) s-au apropiat de el și au încercat să-l convingă să înceteze, moment în care individul s-a enervat și a început să le adreseze injurii și să facă scandal. A refuzat să se legitimeze, a traversat prin loc nepermis în încercarea de a fugi și tot așa. Astfel, el a fost sancționat pentru toate acestea cu suma de 790 de lei, inclusiv pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dogarule ai gresit breazla. Fate scriitor.
0
0
I o s..i lui Garcea
1
2
Deci ditai desfasurarea de forte cu niste labagii in civil cu ochelari pe mufa ca ultimii infractori pentru un prapadit care ridica sticlele goale aruncate de toti nesimtiii probabil tot niste garcea ca astia din poza, vorba aia pe gaborii imputiti igiena ii afecteaza fizic ca de intelect nu poate fi vorba. Si au mai blocat si circulatia pe deasupra.Trebuia sa bage cutitul in ei si facea cu adevarat curatenie. Nu-i nimic la urmatoarea lovitura de stat deghizata in revolutie o sa vi-l bagam noi dar intai o sa ne distram putin cu voi - lampa cu acetilena, flex, bormasina si alte din astea!
2
3
Bravo! O actiune foarte buna si eficienta, acum cine mai recicleaza plasticul???
4
0
Dupa patima cu care cataloghezi oamenii , tu faci parte din rasa lui GARCEA !
7
1
Pai daca aduna sticle goale de unde o sa va plateasca amenda? Nu au nimic pe numele lor si n-ai cum sa-i executi. Amnzile astea sunt date degeaba.
6
0
Wow, polutia in actiune!!!! Pe vreun pedofil sau interlop nu aveau tupeul sa-l dea cu capul de asfalt!
5
2
Bine zis cititor, ca scriitor nu esti nici tu, micutule...cauta gramatica ca iti va face bine.
11
0
Dupa cum scri si gandesti esti gardian public
0
10
Asta infractiune ! Nu ce fac drogangiii prin cluburile din N Mamaia ! Oricum fata de asa zisa Politie Nationala frustrata care e vazuta numai la mitinguri cu fluieru in gura , politistii locali sunt peste tot si se misca rapid !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614