REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbat ÎNCĂTUȘAT pe I.C. Brătianu de doi polițiști locali în civil!

Bărbat ÎNCĂTUȘAT pe I.C. Brătianu de doi polițiști locali în civil!

Replica API 9 mai 2018 | 12:03 439

Agitație pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, miercuri, 9 mai anul curent. Un individ a fost pus la pământ de către doi bărbați, chiar în zona clinicii medicale Iowemed. La fața locului a ajuns cu promptitudine și o autospecială din cadrul Poliției Locale, bărbatul imobilizat fiind încătușat preluat și condus la sediu spre a fi identificat. Este vorba despre o persoană care aduna sticle goale. Cei doi bărbați (care sunt polițiști locali în civil - n.r.) s-au apropiat de el și au încercat să-l convingă să înceteze, moment în care individul s-a enervat și a început să le adreseze injurii și să facă scandal. A refuzat să se legitimeze, a traversat prin loc nepermis în încercarea de a fugi și tot așa. Astfel, el a fost sancționat pentru toate acestea cu suma de 790 de lei, inclusiv pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In romanaia politia locala este inteleasa pe dos si cred ca au drepturi de politai in strainatate stradalii astia se ocupa doar de parcarii si paznici in parcuri la noi se cred cel putin trupe SWAT
1
0
I-au solicitat sa inceteze sa mai adune sticle goale ? Wau, ce tare, cel mai misto film cu prosti...marca Militia locala
5
1
Politisti locali sunt slugile primarilor . Daca credeti ca sunt altceva sa ma contraziceti .
3
3
O spun cu parere de rau dar retinerea unei persoane care nu are acest drept conf.C.P. reprezinta un mare abuz in serviciu care aduce vatamare unei persoane privind drepturile Constitutionale fapt ce reiese ca cel prejudiciat daca nu depune plangere la parchet este un mare bou! Ca sa poti incatusa o persoana iti trebuiesc anumite argumente privind infaptuirea unei infractiuni flagrante precum si o procedura in acest sens! Dogarule,ati facut raport de conducere la sediul politiei locale conform procedurii?
8
4
Sa aduni sticle goale in unul din cele mai murdare orase ale Romaniei este o fapta grava, ce trebuie pedepsita cu asprime. Trebuia somat si chiar impuscat apoi, daca nu se supunea. Felicitari pulitiei locale!
14
5
Articol de caca. Ziar de 2 bani gauriti ...
18
2
..si tot asa facea...
4
2
Bai gardianule. Intai invata ce inseamna politia nationala si apoi sa vorbesti.90 % din arestarile si rezultatele politistilor adevarati nu se dau publicitatii, dar paznicii locali nu au de unde sa stie
7
4
Cred ca i-a invatat Dogaru, bravo baieti! Ati reusit sa va faceti de kkt
5
4
Toata lumea ii i-a pe acesti baieti sau cum spun frustrati in general ca sunt gardieni,ceferisti,mecanici,etc dar macar ii vezi peste tot in oras acum,,,,,,ECHIPA DE PROFESIONISTI DIN POLITIA ROMANA NATIONALA CU FACULTATI INALTE UNDE DRACU SE ASCUND !Activitatea politie nationale unde este ca au mai multa putere si parghii legale de starpit toti interlopi,,,,,stau la panda cu radarul sau se plimba si te agata in miscare!Ordinea publica la POLITIA NATIONAL EGAL ZERO SI NICI NU II VEZI IN STRADA MACAR
6
9
Toti habarnistii se dau mari farisei. Ei stiu, fac, cunosc...sunt mari si tari. In afara d a scuipa coji de seminte nu au facut nimic in viata. Toti sunt prosti, doar ei sunt dreptatea intruchipata si constiinta universala. Normal ca nu vei intelege, incultule, nestiind a citi. Respectivul a fost incatusat ptr ca devenise agresiv si recalcitrant. Offf, greu a pricepe cand nu ai cerebel!
7
12
bai mustilor mare captura ati facu bravoooo . ducetiva la dragnea sa va dea premiu
13
9
Foarte bine, politia locala!
15
7
Mare captura au facut
12
4
cine e pizda aia? e buna...oare ce tarife are?
5
4
Bravo politiei locale sia facut treaba asa li trebuie bravo!!!!
15
11
Mergeti in Tomis 3 si ocupati-va de toti tiganii care urla , deranjeaza linistea publica si vand tigari de contrabanta !! Daca aplicati legea, aplicati ptr toti, nu va luati de astia mai fraieri si pe smecheri va faceti ca nu ii vedeti !
25
1
De cand au voie sa te legitimeze politistii aflati in timpul liber?
19
14
Toti astia sunt fosti ospatari, ceferisti, manipulatori la market etc asa zicea un politist local ca majoritatea sunt parveniti nu au scoala deci nu trebuie sa ai pretentii la politistii astia de jucarie
26
17
Se umfla militienii locali in pene?
18
15
ce facea ma baieti? aduna sticle goale? pentru asta il incatusati? ia vedeti ca prin Mamaia fac baietii liniute si tureaza masinile. Lasati saracii asta facea chiar curat aduna mizeria.
26
8
nu ne mai facem bine niciodata !!!
14
3
sa i transfere la noi ca par foarte capabili... au aceeasi fisa a postului cu dracu sa va ia
12
3
Da pe preaiubitul fagadau cand in incatusati. Pe acest fatarnic si mitoman.
22
2
Cand trebuie sa aresteze smecheri adevarati se caca pe ei de frica
27
8
Pana sa ii faci labagii ar trebui sa inveti sa scrii si mai ales sa te exprimi in scris ! Si multumeste le ca te scapa de astfel de scursuri care , doamne fereste , cine stie cand , dau nas in nas cu copilul tau pe aceeasi strada de unde aduna saracul peturi , si nu mi doresc sa anticipez ce s ar putea intampla ! Mare ti e gradina !!!
21
12
un amarat care traieste din peturi e incatusat .. rusine, politia locala.. aparati interesele polaris.. miscati va din birouri pt siguranta ceteanului ,. nu pt amenzi!
28
16
baietii de la locala in civil erau in timpul serviciului? uite asa se freaca menta la program, nici nu bate la ochi, nu ai tabla pe cap
19
8
Pe str.Fat Frumos este bar in aer liber
8
1
BRAVO politiei locale! Amenzi pentru gratare in fata blocului,aruncat seminte pe strada, baut alcool in locuri publice. In sfarsit incepe sa se intrezareasca o speranta de CIVILIZATIE. Cei care au de comentat sunt doar animale proaste necibilizate care se simt vizate. Bravo politia locala!
36
11
labagii aia IN CIVIL sa imi ceara sa ma legitimez si sa imi spuna ca am refuzat sa ma legitimez unui oarecare de pe strada? Bai nene, stiu ca amaratul ala nu isi permite un aparator de doamne-ajuta, dar daca ar face asa ceva cu unul care stie de unde sa-i inceapa, platesc si ei dar si sectia aia de melitie care tolereaza un atare comportament.
21
20
Mare captura... primiti avansare baieti, bravo!
18
5
Bn ca nu i au confiscat peturile
17
4
Cand am vazut poza am zis ca l.a prins pe dracnea
24
4
Bv politia. Gata cu coruptia din romania. Asta era problema. Peturile alea erau din aur si el submina economia nationala. Ai dreaq porci.
23
8
Adunati toti tiganii care distribuie etnobotanice la toate colturile strazilor si au distrus o generatie intreaga!
36
2
Fa te tu politist si arata tu ce poti. Tu iti versi frustrarile toata ziua pe replica dar concret nu ai face ceva. Hai sictir!
18
21
Aproape ca imi vine sa vomit de scarba . Ce pula calului aveti cu un amarat care nu face altceva decat sa adune peturi . In loc sa ii multumiti ca el curata orasul asta infect , il arestati si inca cum , ca pe cei mai mari infractori . Daca tot sunteti atat de politisti ,. de ce in toata constanta se vand etnobotanice la fiecare colt de strada . De ce de asta nu va ocupati ? De ce clanurile isi fac mendrele prin oras si nu ii puneti cu botu pe labe ? Va ocupati de niste amarasteni care isi castiga traiu de zi cu zi prin munca .
30
12
luati l, tata , acasa...vrea sa munceasca
11
6
Cu cat nu bagati in seama mai mult aceasta rasa, cu atat mai multi pumni o sa luati in cap de la aceasta natie...pasuitii voi ...o sa fie vai si amar de noi pe viitor.
24
1
Pacat ca nu ai avut si tu drum pe acolo CSI.... poate o sticla in cap te trezea la realitate!
9
15
Ce tari sunteti cu amarasteanul acesta!!! Pe interlopi si traficanti nu aveti tupeul sa-i trantiti pe asfalt si sa-i incatusati!!!
47
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367