REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbat PEDEPSIT pentru că i-a SPART telefonul fiicei! NU are voie să se APROPIE de ea

Bărbat PEDEPSIT pentru că i-a SPART telefonul fiicei! NU are voie să se APROPIE de ea

Replica API 14 mai 2019 | 00:00 275

Caz inedit la Năvodari

Caz inedit la Năvodari

sursa foto: PCG

O minoră în vârstă de 16 ani, reprezentată de o rudă, a cerut ordin de protecție în instanță, pe motiv că tatăl ei devine agresiv atunci când consumă băuturi alcoolice. În ultima perioadă se pare că au fost două astfel de evenimente, unul dintre ele pe 1 mai.

Bărbatul s-a enervat foarte tare pe motiv că fata stătea cu telefonul în mână și posta fotografii pe o rețea de socializare. Atunci i-ar fi luat telefonul și l-a distrus. Totul s-a petrecut sub privirile mătușii minorei. În fața instanței, pârâtul, prin avocat, a precizat că a procedat în așa manieră întrucât este un părinte grijuliu. Acesta a relatat că a crescut copilul singur de la vârsta de câteva săptămâni, după ce mama l-a părăsit.

Minora l-a contrazis, specificând că pârâtul a avut mai multe manifestări agresive la adresa acestora, constând în violență fizică, distrugere. Însă, după ce au analizat situația, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecție împotriva pârâtului pentru o perioadă de 3 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că: obligă pârâtul la păstrarea unei distanțe minime de 50 metri față de persoana, față de locuința acesteia situată în Năvodari și față de Unitatea de învățământ- Scoala nr..

Atrage atenția pârâtului asupra faptului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție constituie infracțiunea de nerespectare a hotărârii judecătorești și se pedepsește cu închisoare de la o lună la un an. Executorie de drept. Durata măsurilor dispuse este de 3 luni, începând cu data pronunțării”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
proasta cu matusa dar fara telefon se poate sinucide si tot taica-su ii plateste popa
2
0
Telefonul e cumparat de cine daca nu de tat-su? Cred ca nu pentru telefon e galgia ci pentru faptul ca e violent cu fiica-sa.
1
3
si cine i-a cumparat telefonul? nu cumva tot pedepsitul? asta trebuie dezmostenita si gonita din casa. e cazul sa ma carabanesc din tara asta bolsevica
6
0
invatati din chestiile astea..toti dati niste verdicte si solutii care nu au nici o treaba cu realitatea...mai ales ala cu bataia..mentalitati comuniste.. intelegeti in ce era traiti altfel exemplul de mai sus o sa vi se intample voua si in prostia voastra o sa mutilati un copil sufleteste degeaba.. traim intr o era digitala, nu am vrut noi asta este goobal progresul, viitorul, si depinde de voi ca parinti sa faceti copilul sa inteleaga ca nu este rau sa fi activ online dar viata nu se rezuma numai la asta. si sa te pui contra curentului actual, tre sa fi idiot sa crezi ca ii vei face bine
1
8
Amandoua partile , au o vina . Tatal cu bautura la nas , iar fata , clar dependenta de telefon . Oricum , tineri devin impulsivi , daca le iei telefonu sau...le iei netu . Nu pot socializa cu realitatea .
11
1
Dupa 3luni sa o dea sa o creasca matusa cea grijulie
10
1
Copii nebatuti la timp!
11
0
mai bine ii dadea in gura ,,telefonu e scump,.
9
0
Ce scroafe, si ea si matusica!
14
0
s-o dezmosteneasca si scapa de ea
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108