REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bărbat spulberat de TIR, pe trecerea de pietoni, în Lazu

Bărbat spulberat de TIR, pe trecerea de pietoni, în Lazu

Replica API 24 noiembrie 2020 | 21:45 7122

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, luni, 23 noiembrie a.c., pe DN 39, în Lazu, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni. Victima este inconștientă.

La fața locului a fost alocat un echipaj SAJ C2.

UPDATE

Victima, un bărbat de aproximativ 60 ani, a fost declarată decedată. Acesta a fost lovit de un TIR.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, luni, 23 noiembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea Lazu, pe sensul de mers dinspre Agigea către Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, și un pieton, de 67 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nici acum nu face muistu de Cirjaliu pasaj suprateran la trecerea de pietoni din Lazu, sa i se usuce picioarele, sa-i dea faliment toate afacerile si sa se duca dreaqu la puscarie, acolo unde ii este locul. Pacat ca a murit Nea Nicu asa. Condoleante familiei! Cirjaliule, esti vinovat moral pentru acest accident!
4
0
Cand sta politia cu radarul in Lazu sariti toti ca arsi ca sta politia la panda! Ar trebui sa fie non stop radar in lazu, mai ales in zona trecerii de pietoni unde e limita 5 kmh. Muistii de tiristi pur si simplu zboara prin Lazu, 80...90...100! Bine, nu numai ei, mai sunt si alti retarzi...
5
0
Mai femeie , daca tu esti mioapa si porti ochelari cu lentile ca fundul de borcan ... nu trebuie sa conduci autovehicule pe drumurile publice ! Trecerea pt. pietoni de la Lazu este iluminata precum gazonul de pe stadionul National si este corect semnalizata si presemnalizata ! Dar dupa creierul tau congelat care conduce auto doar duminica ar trebuii ca la fiecare trecere sa stea sa o pazeasca cate un politist ... de panarame de soferi ca tine !!!!
1
1
Nicu Cozmenco, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!
6
1
Trecerea pietoni in Lazu Nu este luminata suficient de bine pentru a prevenii accodentele; Pietonii trebuie sa se asigure inainte de a traversa iar soferii sa adapteze viteza si sa respecte viteza legala. Politia poate forta primariile astfel incat trecerile pietoni pot fi marcate cu lumina mai puternica si presemnalizate mai efficient.
4
3
faceti draq un pasaj suprateran pentru pietoni si un pasaj subteran pentru masinile ce intra su ies din Lazu.Coardele de pe marginea soselei pot sta linistite in vechile locatii, sutele de politisti ce trec zilnic pe langa, le saluta cu respect.
9
0
Sa pornim de la premiza ca ziaristul e un idiot. Tiristii sunt chiar tampiti ii vad aici pe Sos Mangaliei cum se duc ce viteza!!! si pe ce soseluta si cu ce tonaj in spate!!! Chiar e orasul nimanui si poti face ce vrei politia vine doar dupa. Nu politie nu camere nu trafic control nu locala nimic. Ne bazam doar pe simpla lor educatie de acasa... groaznic nu ?
9
0
Mai cacat bolnav , eu lucrez vis-a - vis : unde pizdanea vezi tu copaci ca nu esre nici unul care sa incurce vizibilitatea ? Trecerea este iluminata precum ziua si semnalizata corespunzator , ala cu TIR-ul nu a avut nici o urma de frana , probabil ca era pe Facebook pe tel. Ti-ai dat si tu cu parearea , poponarule ! Cata iarba ai fumat de vezi copaci in loc de asfalt ?
8
2
Tir sau autoturism? 60 sau 67 ani? hotarati care stire este reala. Din pacate cunoastem victima.Dumnezeu sa l ierte!
4
1
Lumea se prosteste , involueaza , dispar si instinctele primare ...autoconservarea ! Cum se te arunci pe zebra fara o minima evaluare a situatiei ? Si nu trebuie sa gandesti ca sa faci asta , trebuia sa intre instinctul primar in actiune....deci , in max 100-200 de ani disparem ca specie !
2
1
Tiristii sunt cei mai prosti oameni de pe pamant, chiar ii intrece pe taximetristi. Pui semnal ca vrei sa parchezi cu 5 km inainte si prostii drq stai tot jn cwrul tau si te claxoneaza. Mwe tiristilor
12
1
AUTOTURISM SAU TIR PANA LA URMA A FOST O CARURA SAU O BICICLETA..
3
5
Acolo trebuia sa fie o pasarela de mult timp,NU AI VIZIBILITATE!! Acum 2 zile era sa fie lovit si un prieten
14
3
dupa zebra! fati cruce de trei ori , spune o rugaciune si scuipati in san!
6
0
Jegurile astea de neamuri de manivela circula in permanenta cu viteza pe tot drumul spre Mangalia, mai mare decat autoturismele!
9
1
Matei sa sugi cariciu la zebra
9
6
Nu poti sa sari pe zebra fara sa te asiguri ca nu vine vreo masina. Zebra nu opreste o masina ca nu are un zid de beton in fata.
13
5
E meritul primarului !!! Uite asa mor oameni nevinovati.
13
9
Vizibilitate nasoala la trecerea aia, si sunt copaci stanga dreapta de trecere, nu vezi daca e vreun pieton care are intentie sa treaca sau nu...
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218