REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Bărbat torturat minute-n şir: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani

Bărbat torturat minute-n şir: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani

Ana Maria LIPAN 15 septembrie 2023 | 14:52 969

Caz cutremurător petrecut în Capitală. Un bărbat a fost bătut și înjunghiat timp de 40 de minute, pentru bani, într-o locuință. Suspecții au atras victima în apartamentul respectiv cu ajutorul telefonului unei femei, transmite observatornews.ro.

Barbat torturat minute-n sir: a fost batut si injunghiat pentru bani

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au făcut, joi, 4 percheziții domiciliare, în București și județul Prahova, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe 25 august seara, Poliția a fost sesizată că mai multe persoane au pătruns într-un apartament și ar fi agresat fizic un bărbat, apoi i-ar fi furat banii. Cercetările au scos la iveală că fapta a fost comisă de către patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani.

Suspecții l-au bătut 40 de minute pe bărbat, pentru bani, și l-ar fi înjunghiat

Cei patru au intrat în apartamentul unei femei, situat în Sectorul 1, unde l-ar fi atras pe bărbat, folosind telefonul acesteia. După ce l-au introdus cu forța în locuință, suspecții l-au bătut 40 de minute, cu scopul de a obține bani, și l-ar fi înjunghiat. Totodată, suspecții i-au furat telefonul mobil și un portofel cu bani și documente.

Victima a reuşit să scape singură din mâinile agresorilor

"Ulterior, în momentul în care bărbatul agresat a încercat să își asigure scăparea, doi dintre bănuiți ar fi exercitat din nou violențe asupra lui, apoi l-ar fi condus cu forța în două scări de bloc, iar în momentul în care acesta a fost a introdus în lift, a reușit să fugă. În urma agresiunilor exercitate de către cei patru asupra bărbatului, aceștia i-au provocat leziuni traumatice ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale", informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

La percheziții au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes, printre care și mai multe substanțe, susceptibile de a avea efect psihoactiv. De asemenea, cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au început drogații să-și facă de cap. Și în Constanța se vede.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191