REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bărbaţii care au făcut sex cu prostituatele lui Marian Cioroiu, sfătuiţi să-şi facă testul HIV

Bărbaţii care au făcut sex cu prostituatele lui Marian Cioroiu, sfătuiţi să-şi facă testul HIV

Replica API 11 august 2012 | 00:00 452

Apel al DSP, în cazul minorei de 13 ani, traficată de un recidivist

Apel al DSP, în cazul minorei de 13 ani, traficată de un recidivist

Bărbaţii care au obligat mai multe tinere să se prostitueze, între care şi o minoră în vârstă de 13 ani, infectată cu HIV, au fost reţinuţi joi şi prezentaţi, vineri, Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Reţinerea celor doi, Marian Cioroiu, de 33 de ani, şi T. Daniel, în vârstă de 18 ani, ambii din Constanţa, vine după o acţiune în forţă a oamenilor legii: flagrant şi mai multe percheziţii, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată.

Reamintim că, în cursul zilei de joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.I.P.I., D.O.S., S.I.A.S. şi I.J.J. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au organizat un flagrant într-o parcare din staţiunea Mamaia, ocazie cu care au fost depistate în flagrant B. Nicoleta, de 26 ani, din municipiul Constanţa, F. Mihaela, de 20 ani, şi P. Elena, de 22 ani, ambele din municipiul Bucureşti, suspectate că practicau prostituţia în folosul lui Marian Cioroiu, de 33 ani, din Constanţa. Totodată, au avut loc şi mai multe percheziţii, în cursul cărora a fost depistat şi T. Daniel, de 18 ani. Tânărul a fost reţinut alături de Marian Cioroiu, ambii sub acuzaţia că au exploatat-o sexual şi pe minora G.L., în perioada mai-iulie 2012. Despre minoră există informaţii că ar fi infectată cu HIV, iar autorităţile din domeniul sanitar sunt în alertă: copila a întreţinut relaţii sexuale cu zeci de bărbaţi. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică atrag atenţia că ar fi indicat ca cei care consideră că au putut fi infectaţi să-şi facă testul HIV. Ei pot astfel, pe viitor, să ferească şi alte persoane de transmiterea virusului. Mai departe, specialiştii DSP Constanţa nu resping ideea publicării unei imagini cu minora de 13 ani, pentru ca cei care i-au fost clienţi să înţeleagă că, dacă au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, cel mai probabil sunt infectaţi cu HIV. Pe de altă parte, fata este minoră, mai mult, publicarea unei imagini ar însemna discriminare şi încălcarea drepturilor acestor persoane, susţin reprezentanţii ARAS -filiala Constanţa. Revenind la Marian Cioroiu, proxenetul care a obligat mai multe tinere să se prostitueze, între care şi minora de 13 ani, el este recidivist, liberat condiţionat acum câţiva ani din Penitenciarul Poarta Albă, unde fusese încarcerat.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218