REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bărbatul bătut de soacră cu cazmaua în cap până a intrat în comă, izgonit din casă de soţie

Bărbatul bătut de soacră cu cazmaua în cap până a intrat în comă, izgonit din casă de soţie

Replica API 25 aprilie 2012 | 00:00 103

Una vrea să-l omoare, alta îl dă afară

Una vrea să-l omoare, alta îl dă afară

A fost la un pas să moară nevinovat, lovit orbeşte cu cazmaua în cap, a fost internat la spital în stare critică, în comă de gradul 4, apoi şi-a revenit după mult timp, fără să ştie nimic din cele întâmplate, deşi are mandibula făcută praf, şi, pe lângă toate astea, încă nu şi-a găsit liniştea în sânul familiei. Este povestea lui Ştefan Ion, bărbatul de 48 de ani din Lumina, care aproape a fost omorât cu cazmaua, anul trecut, de soacra lui, Maria Marcu, de 64 de ani, aflată în stare de ebrietate. La momentul respectiv, femeia şi-a pândit ginerele când a adormit într-un pat improvizat din curtea casei lui, unde locuia şi ea de altfel, s-a năpustit asupra lui cu cazmaua, aplicându-i lovitură după lovitură în cap. Bărbatul nu a avut timp nici să se apere, dar nici să-şi dea seama ce se întâmplă. A intrat direct în comă, iar între timp, femeia a fost arestată şi trimisă după gratii, iar el şi-a revenit abia la începutul iernii trecute, când nu ştia nici pe ce lume este. El a stat o perioadă la rudele sale din Cernavodă. Pentru a-l proteja, acestea i-au spus că s-a îmbătat şi a căzut pe scări, însă a aflat ulterior prin ce trecuse. Numai că nu a putut să-şi revină complet nici până în momentul de faţă, are mandibula fracturată în 3 locuri şi nu poate vorbi normal şi nici să mănânce ca toată lumea.

Soacra a vrut să-l omoare, soţia îl dă afară din casa lui

După cum precizam şi în alte materiale, se pare că nici soţia sa nu prea l-ar vrea viu, potrivit unor apropiaţi, întrucât bunurile familiei sunt destule şi i-ar prinde mai bine ei, ca singură moştenitoare. Acest fapt pare să se concretizeze, dat fiind că soţia caută să-şi ţină soţul bolnav cât mai departe de ea. De pildă, săptămâna trecută, aceasta l-a luat la goană, l-a dat afară din casă, iar el nu a avut de ales şi s-a dus la aceleaşi rude de la Cernavodă, care l-au adăpostit şi când era în comă. Nu a trecut mult şi, probabil dându-şi seama ce a făcut, soţia s-a dus după el, luni, pentru a-l lua acasă, însă nu se ştie pentru cât timp.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614