REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bărbatul care a ÎMPUȘCAT mai multe persoane la Mangalia, IDENTIFICAT! SCANDALUL a continuat la spital!

Bărbatul care a ÎMPUȘCAT mai multe persoane la Mangalia, IDENTIFICAT! SCANDALUL a continuat la spital!

Replica API 19 august 2019 | 00:15 1449

Polițiștii constănțeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă, luni, 19 august, pe strada Farului din orașul Mangalia.

În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare, au spus oamenii legii. Astfel, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le.

Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.

Menționăm că este vorba despre o petrecere (posibil botez) într-o familie de etnie romă, care durează de mai multe zile, după cum susțin vecinii. La un moment s-a iscat un scandal iar un membru al familie a scos o armă de vânătoare și a tras.

Scandalul continuă și la spital, transmit cei aflați la fața locului, în sensul că membrii familiei sunt recalcitranți!

La fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

Update: Persoana împușcată în abdomen a DECEDAT!

L.C.

Citește și: PERSOANE ÎMPUȘCATE la MANGALIA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu Iuzeir Raim conduce clanul Raim ci Mustafa Raim
0
0
Ma voi nu stiti sa legati 3 cuvinte la un loc si vorbiti de alti eu sunt manka ce tot vorbiti daca nu stiti adevaru va dati voi cu parerea si daca tot comentati puneti si numele adevarat
0
0
Manka cu fratele lui florin interlopi depe aleia farului care decine suprematia in cartier ia inpuscat dupa o altercatie intre clanuri manka este finu interlopului luzeir raim bine cunoscut in mangalia care detine suprematia in oras
1
1
Trebuia inpuscati totti care au intrat peste iel in curte e legitima aparare ce a cauta peste iel sa intre in curte omului si eu daca eram procedam la fel ca cel care la inpuscat acum sa fim seriosi daca cineva va intra in casa ce faceti stati sa va uitati sa va omoare sau puneti mina pe ce apucati si dati vreu sa vad comentare voastre ce puteati sa faceti in locu lor intra 20 de insi peste 3 insi au dat si iei cu ce au avut la andemina
2
0
Raim urmezi
0
0
Aia de la Moara cand se omoara intre ei??? Javrelor ...pana la urma o sa va dea de capat si voua...si o sa v o trageti reciproc prin puscarii ...deja ati inceput criminalilor.
3
0
Luati-l si pentru crima si pentru trafic de droguri si pentru proxenetism. Inchisoare pe viata merita Florin Buruiana!!!
4
0
S au impuscat ciorile , scursuri ale societatii cu un grad sporit de incultura si oameni fara principii .
2
0
Pana la urma, cine in cine a tras?
0
0
Poate se trezeste cineva si isi da seama ca si Mangalia e tot Caracal. Interlopi, fete la produs, droguri, spagi, mizerii. Astia fac toate nelegiuirile si ...si ce daca... de s ar omori intre ei ...
4
0
Scandalul continua la spital. Pe banii nostri. Dias-ul, salvarea, spitalizarea, ne costa tot pe noi. Tzigani nu au nicio treaba cu contributia la sanatate sau plata taxelor si impozitelor. Sa ne fie de bine. Prosti mai suntem, ca toleram. Multumim psd, pentru ca ii sustii.
10
0
sa-i multumim si criminalului toader, fost ministru justitie, ptr nenorocirile de astazi. Alaturi de detinutul draknea, analfabeta dan, adormitul poporului si multi altii- culegem roadele guvernarii teleormanene
9
2
pedepsele trebuie marite iar condamnatii pusi zilnic la munca , sa-si plateasca cazarea si masa. Sa nu se admita reduceri de pedepse pt buna purtare!!! cum e asta , ai o purtare rea sa ti se mai adauge citiva ani .
12
0
Erau romi sau romini???
4
1
Tigani si curve sunt in zona aia
8
0
V-ati muit intre voi, sclaaavilor! Interlopi de carton cu neveste muite!
9
1
pacat ca ala n-a avut un shotgun sau un kalasnikov
8
1
Cine e ala care a crapat? Si cine la impuscat?
3
4
tiganii turci terorizeaza mangalia.Blocul c5,apt 3,str ioncreanga,vinzatori tigari contrabanda,tigancile stau la parte afara in fata blocului si nu lasa pe nimeni sa doarma pina la 12,2 noaptea,zilnic.Politia e minjita,ia spaga,nu le da amenzi,e mina in mina cu tiganimea.Se gind tigarile,cresc vilele gaborilor.Sa le vedeti averile!
18
1
iar suedezi? nu ar mai trebui sa primim in tara noastra pe vikingi astia.
9
1
Doar isi ia leafa in rest nu fAc NIMIC
14
0
O bomba trebuia in cloaca aia de tigani borati.
29
0
POLITIA manjita pana in varful capului Cacatii aia au ajuns sa traga cu arme pe strada '???? gabori corupti, cand faceti ceva??? Cand o sa moara vreun copil nevinovat???? Ce mai asteptati ma animalelor??? Cat mai tolerati ciorile astea jegoase sa deranjeze cartierul si sa sfideze pe oricine. Se pisa ciorile pe voi de politisti de cacat!!!! Mi -e sila de voi coruptilor, nimicurilor!!!!
47
2
Daca toti inerlopii astia de doi bani ar trage unii in altii pana se extermina,ce bine ar face societatii in care traim.
33
3
Parca le confiscasera pistoalele
16
0
A venit tatal vostru acasa!
12
4
Pt Zorro:toate aceste ciori cu clanurile voastre cu puradeii vostri poate crapati intr o buna zi din Mangalia
32
0
Iata in sfarsit,o stire pozitiva.Felicitari trgatorului si la mai multi!
35
0
Caldura mare a beur tuciuriu
4
2
Sa o sugeti la tot clanul raim,,,toti sunt baieti de caracter....
2
39
Portoricanii au pus stapanire pe oras, incet-incet natiunea inlocuitoare cucereste Romania
27
1
Desi nu tolerez discriminarea, nu pot tolera nici pasivitatea militiei fata de violentele tot mai des aparute in acest oras, in special in randurile minoritarilor. Iubesc orasul asta insa in curand o sa ajunga un gheto la malul marii. Manelele urla in Saturn si se aud pana pe Rozelor, la gara iti e frica sa mergi de "bruneti" si tot asa. Pacat.
27
2
clanul Raim au tras
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614