REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbatul care a murit după ce s-a izbit cu mașina de un tren a fost bodyguardul Angelinei Jolie

Bărbatul care a murit după ce s-a izbit cu mașina de un tren a fost bodyguardul Angelinei Jolie

Replica API 10 aprilie 2017 | 00:59 749

Era constănțean

Era constănțean

Un autoturism a intrat în coliziune cu un tren care circulă pe relaţia Medgidia - Tulcea, o persoană a fost tăiată de tren, aceasta decedând pe loc. Persoana care și-a găsit sfârșitul în acest mod tragic este Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani care lucra ca director tehnic la LPF. De asemenea, Gemănar a fost bodyguardul lui Gino Iorgulescu și a celebrei actrițe Angelina Jolie, după cum arată pozele postate de acesta pe contului său de Facebook. Mașina pe care Gemănar o conducea aparținea Ligi Profesioniste de Fotbal. Bărbatul se afla în județul Constanșa, deoarece venise în vizită la rude. Menționăm că pe pagina sa au apărut zeci de mesaje de condoleanțe.

Potrivit polițiștilor, la data de 07.04.2017, ora 20.25, Cătălin Dan Gemănar, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Cogealac - județul Constanța, a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre municipiul Tulcea către Constanța, iar la trecerea la nivel cu calea ferata semnalizată cu indicator, situată la kilometrul 247, a intrat în coliziune cu un tren marfar care circula pe ruta Tulcea - Medgidia. În urma coliziunii a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto. Politiștii au întocmit dosar penal.

M.U.

Citește și: COLIZIUNE PE CALEA FERATĂ: un Audi S-A FĂCUT PRAF! Şoferul A MURIT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii din structurile de forta tind sa respecte codul rutier, ca fost SPPist,SRIst ori SIE,chestor,general,amiral la crucea sf. Andrei se opreste roata masinii din invartit da' de tot, restul e folclor!
5
0
Cica nu te pui cu destinul! Nu te pui cu trenul. Nici cu alcoolul. Parca nu a venit trenul peste el, el s-a dus peste tren. Pacat.
6
0
Si ce pedeapsa i dati bulangiilor?.Lui Serban Huidu de ce nu l.ati gasit vinovat ?.
6
0
De unde frumoasa?? Are o fata DE muista
4
0
Bai, dar frumoasa este femeia asta... Of, of, of! Prost este Brad Pitt!
0
5
bai nenea,el a murit ,nu ca un prost,pur si simplu asta a fost sa i fie,crezi tu miezule ca vreo clipa a crezut sau si a fortat destinul?ca o sa moara? nu stie nimeni ce a fost acolo! el si a petrecut tineretea in djibouti,printre bastinasi ,nisip fierbinte,pietre grele si salbatici...cu akm la brau..Marche ou creve! cu destinul nu te pui!d zeu sa l ierte!....aubagne
5
8
Aceasta persoana nu este din COGEALAC !
2
1
ce a fost ..a murit ca un prost...suntem satui de asemenea specimene
18
5
raposatul era in masina lui gino ,era strajerul lui dar in plus era si director executiv la liga,interesant nu,tot pcr-ul la putere,adica pile,cunostinte,relatii sau lgbt
7
3
a fost soldat in legiunea straina...la inceputul anilor 90...legio patria nostra!
5
12
se pare ca tu esti ultimul cocalar , mars in mortii matii , sa vedem cand o sa mori tu , si zica toti ca mai mult decat umbra pe pamant nu faceai . Mori , date-n mortii matii de turc belit. Dumnezeu sa il odihneasca pe respectivul.
6
13
Ptr cine intocmiti dosar penal? Pentru mort?.Sunteti loviti cu pula in cap.Sa i dati si o sentinta grea.In romania ultimilor ani se aduc tot mai des cuvantul PUSCARII.. De ele sa aveti parte jigodiilor !.
18
10
Un cocalar mai putin..
12
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108