REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bărbatul care îi acuză pe poliţiştii din Mereni de furtul unei iepuroaice este concubinul mamei unui tâlhar

Bărbatul care îi acuză pe poliţiştii din Mereni de furtul unei iepuroaice este concubinul mamei unui tâlhar

Replica API 3 august 2013 | 00:00 178

Agenţii ies la atac:

Agenţii ies la atac:

Cercetările în cazul poliţiştilor din Mereni, acuzaţi de furtul unui iepure, continuă, ieşind la iveală noi detalii. După ce imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, amplasată pe casa unui localnic, au fost făcute publice, iată că apar şi alte amănunte. Mai exact, se pare că bărbatul care a stârnit tot scandalul este chiar concubinul mamei unui tâlhar, pe care respectivii poliţişti l-au prins.

Agitaţie la Mereni, acolo unde patru poliţişti sunt cercetaţi întrucât un localnic i-a acuzat de furt. Totul s-a întâmplat la finele lunii iulie a.c., când oamenii legii se aflau în urmărirea tâlharului de 18 ani, care tocmai ce agresase o femeie, Mihaela Tănase, patroana unui magazin din localitate. Cazul a fost rezolvat la vremea respectivă, agresorul fiind prins şi ulterior arestat. Patroana se săturase să i se tot spargă magazinul, motiv pentru care a hotărât să rămână în acea seară de veghe. Hoţul şi-a făcut apariţia, dar a rămas surprins la vederea femeii, pe care a lovit-o şi a fugit. Aceasta a anunţat organele abilitate, care au plecat în urmărirea tâlharului, pe care l-au şi prins la scurt timp. Însă, iată că acum nişte imagini surprinse de o cameră de supraveghere, montată pe casa unui localnic, au fost făcute publice. Acolo se poate observa cum poliţiştii, aflaţi pe urmele tâlharului, opresc maşina şi aleargă un iepure, pe care îl prind şi îl bagă în portbagaj. De aici a plecat tot scandalul, proprietarul casei respective susţinând că iepurele îi aparţine, acuzându-i pe oamenii legii de furt.

De partea cealaltă, poliţiştii se apără şi spun că lucrurile nu au stat tocmai aşa, la mijloc fiind vorba de o răzbunare, iar bărbatul care îi acuză de furt esre chiar concubinul mamei tâlharului de 18 ani. "Nu am furat nimic, nu este vorba de aşa ceva. Am alergat un iepure, dar credeam că l-am lovit cu maşina. Cel care ne-a acuzat este chiar tatăl vitreg, ca să spunem aşa, al tâlharului pe care l-am arestat. Adevărul va ieşi la iveală", au spus poliţiştii din Mereni. De aceeaşi părere este şi George Caraivan, şeful Secţiei 9 de Poliţie Rurală Topraisar. "Poliţiştii din Mereni au oprit maşina întrucât au văzut iepurele ţâşnind pe stradă şi au crezut că l-au lovit. Au oprit autoturismul şi au început să-l alerge, gândindu-se să nu-l mai lovească vreo altă maşină, sau să încerce să-l evite şi să se întâmple vreo nenorocire. L-au prins, l-au băgat în portbagaj şi i-au dat drumul pe câmp. Unul dintre poliţişti chiar mi-a spus că a crezut că este iepure de câmp, este băiat crescut la oraş, nu am ce să-i fac. Asta a fost tot. Nu le-a spus nimeni că iepurele aparţine cuiva, ei nu au vrut să-l fure. Apoi au plecat şi au prins tâlharul. Culmea este că bărbatul care a dat pe post filmarea este chiar concubinul mamei tâlharului", a declarat, pentru "Replica", şeful Secţiei 9 de Poliţie Rurală Topraisar. Chiar şi aşa, cercetările continuă, iar cei patru oameni ai legii sunt cercetaţi disciplinar. "Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus o anchetă disciplinară, prin intermediul Biroului Control Intern. După finalizarea anchetei, dacă agenţii de Poliţie vor fi găsiţi vinovaţi, vor fi traşi la răspundere, sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare", a spus inspector principal Carmen Şerbănescu, din cadrul IPJ Constanţa.

L.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/incredibil-politistii-din-mereni-au-abandonat-misiunea-sa-prinda-o-iepuroaica-128250/

foto: reporterntv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218