REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbatul care şantaja minore pentru a face sex cu ele, vrea în libertate deplină; judecătorii i-au zis: ‘Încă nu!’

Bărbatul care şantaja minore pentru a face sex cu ele, vrea în libertate deplină; judecătorii i-au zis: ‘Încă nu!’

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:00 315

Obsedatul sexual care şantaja minore, pentru a obţine favoruri sexuale de la acestea, vrea să scape de arestul la domiciliu. Nu se ştie dacă Ciprian Niţu, căci despre el este vorba, spera să-şi petreacă sărbătorile de iarnă la munte sau dacă vrea să admire crăciuniţele din Tărâmul Magic al Crăciunului, cert este că a solicitat judecătorilor înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu una mai puţin restrictivă, poate chiar controlul judiciar.

Numai că magistraţilor de la Tribunal nu prea le-a surâs ideea de a-l lăsa în libertate, motiv pentru care i-au respins cererea şi au menţinut măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile. Hotărârea nu a fost definitivă, dându-i prilejul inculpatului de a o ataca la Curtea de Apel. Doar că nici aici nu a avut noroc: zilele trecute, şi această instanţă a menţinut măsura preventivă actuală, iar de data aceasta hotărârea este definitivă. Prin urmare, Ciprian Niţu va avea „privilegiul” să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în familie. Spunem „privilegiu” pentru că ar fi putut, foarte bine, să-şi petreacă sărbătorile în arest la Poarta Albă.

A prostit minore, până i s-a înfundat

De precizat că faptele pentru care s-a luat această măsură au legătură cu avertizmentele poliţiştilor care îi îndeamnă pe tineri, în special pe minori, să nu accepte pe oricine în rândul prietenilor virtuali, pe paginile de socializare. Spre exemplu, potrivit anchetatorilor, acest individ, Ciprian Niţu, de 34 de ani, se specializase în a șantaja fete, în special minore. Acesta se dădea drept reprezentant al unei agenţii de modeling, le convingea să îi trimită poze imbrăcate sumar sau chiar nud, după care le constrângea moral să întrețină raporturi sexuale cu el, sub amenințarea că va posta fotografiile pe internet. Astfel, mai multe puștoaice cu vârste de aproximativ 15-16 ani au căzut în plasa lui. De frică să nu afle părinții, prietenii sau profesorii, s-ar părea că unele dintre fete au cedat. La fel a păţit şi o puştoaică de 16 ani, din Ovidiu, care a fost mai deşteaptă şi a mers la Poliţie.

A vrut să facă sex, dar s-a lipit de o pereche de cătuşe

Odată ce oamenii legii au intrat pe fir, a fost organizat și flagrantul. Astfel, polițiștii din Ovidiu, în cooperare cu colegii de la Investigații Criminale și Operațiuni speciale, sub coordonarea unui procuror, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului. Acesta o aștepta pe fata de 16 ani cu care urma să aibă relații sexuale. Numai că la locul stabilit nu a venit fata, ci polițiștii, care au reușit să-i inhibe, cel puțin pentru o perioadă, pofta de sex. Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe carduri de memorie, stikuri și alte medii de stocare, unde individul își păstra pozele care îi auceau ”beneficii” imorale.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inca nu, asteapta sa intre in vigoare noile legi ale justitiei
1
1
putina rabdare, te salveaza presul toader, nu trece legea in parlament, da OUG, si vom fi casapiti in public
4
3
La tren cu jegosul acesta!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367