REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Bărbatul în compania căruia se afla minora din Cuza Vodă înainte să moară, dus la audieri: este concubinul mamei!

Bărbatul în compania căruia se afla minora din Cuza Vodă înainte să moară, dus la audieri: este concubinul mamei!

Replica API 22 ianuarie 2015 | 22:47 154

Ce spun rezultatele necropsiei

Ce spun rezultatele necropsiei

Ancheta continuă în cazul minorei care a dispărut de la domiciliu şi a fost găsită, ulterior, călcată de tren. Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona gării din Murfatlar şi au observat cum fata a coborât dintr-un autoturism, alături de un bărbat. La un moment dat s-au apropiat unul de celălalt, după care au intrat în clădire. Ulterior poate fi observat cum bărbatul iese singur şi o ia la fugă, făcându-se pierdut pe străduţe. Anchetatorii au demarat cercetările şi l-au identificat, fiind vorba chiar de concubinul mamei. Acesta a fost adus la audieri în cursul zilei de miercuri, 21 ianuarie.

Anchetatorii au luat în calcul mai multe variante, cum că fata ar fi fost împinsă în faţa trenului sau poate a fost un simplu accident sau, de ce nu, un suicid. După audieri, atât bărbatul cât şi mama fetei au fost lăsaţi să plece acasă, fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem. Cât despre necropsie, potrivit medicilor legişti, copila nu a fost lovită frontal, ci mai mult împinsă şi apoi proiectată în lateral. Aceasta avea leziuni la nivelul membrelor inferioare, la cap şi în partea stângă a toracelui. Ana avea 13 ani, era din localitatea Cuza Vodă şi provenea dintr-o familie dezorganizată, mama fiind plecată mai mult timp, motiv pentru care fata rămăsese în grija unei mătuşi. Recent, mama s-a întors şi locuia cu concubinul, care o cam agresa pe minoră, după cum susţin vecinii. Se pare că Ana era cunoscută cu plecări repetate la domiciliu. Astfel, la data de 14 ianuarie anul curent, ora 2.50, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Valu lui Traian au fost sesizaţi de către impegatul de mişcare din staţia Murfatlar, cu privire la faptul că, un tren de marfă a surprins şi accidentat mortal în gabaritul căii ferate o persoană. Au fost demarate activităţile specifice, în urma cărora victima a fost identificată ca fiind o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitatea Cuza Vodă. Ulterior, pe 16 ianuarie, rudele copilei au mers la Poliţie şi au dat-o dispărută, chiar dacă ea plecase de pe 12 ianuarie. Atunci, anchetatorii au pus toate elementele cap la cap şi au constatat că este vorba despre copila decedată. Însă, alte detalii au ieşit la iveală, şi anume că Ana se afla în compania concubinului mamei sale pe 14 ianuarie, chiar înainte să moară.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369