REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bărbatul pe care fosta nevastă plănuia să îl UCIDĂ: "Ea ne minţea că lucra în Germania la spălătorie, când de fapt era la BORDEL"

Bărbatul pe care fosta nevastă plănuia să îl UCIDĂ: "Ea ne minţea că lucra în Germania la spălătorie, când de fapt era la BORDEL"

Replica API 27 februarie 2013 | 00:00 360

EXCLUSIV: Ea plănuia ASASINATUL! - update

EXCLUSIV: Ea plănuia ASASINATUL! - update

Liliana Vădineanu, femeia care plănuia împreună cu concubinul să îşi asasineze fostul bărbat, ar fi lucrat la bordel. Cel puţin asta a dezvăluit fostul soţ, pentru Replica: "Ea ne minţea că lucra în Germania la spălătorie, când de fapt era la BORDEL", susţine Daniel Tiberiu Vădineanu.

Cei doi au trăit împreună 7 ani, au un copil, o fetiţă, iar în decembrie anul trecut s-a pronunţat divorţul.

"S-a reuşit prevenirea unui omor la comandă. Vădineanu (soţul) a fost sunat pe 21 februarie că fosta soţie vrea să-l omoare prin împuşcare şi a sunat la IPJ", a declarat, referitor la acest caz, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Adrian Rapotan.

Reamintim că Liliana Vădineanu a plănuit împreună cu concubinul, Lucian Sasu, să îl ucidă pe Daniel Vădineanu. Femeia dorea ca astfel să pună mâna pe firma deţinută cu fostul soţ, ei fiind în proces de partaj. "Ea are impresia că firmei îi merge foarte bine. Ieri mi-a trimis Garda pe cap, să mă umple de amenzi şi să mă dărâme", a mai spus Vădineanu. Bărbatul a precizat că divorţul de soţie s-a finalizat anul trecut, în decembrie. Tot Vădineanu a mai precizat că a aflat că fosta soţie a lucrat la bordel când pleca în Germania. "Mergea des în Germania, juca aşa bine teatru că am crezut că lucrează la o spălătorie chimică. Am aflat însă de la o fată că era la un bordel din apropiere de Dortmund şi avea nume de scenă Dorina", a mai spus Vădineanu.

VOM REVENI CU DECLARAŢII INCENDIARE ale lui Daniel Vădineanu.

A.A.

Update: Liliana Vădineanu şi Lucian Sasu sunt în libertate, decizia fiind menţinută şi la Curtea de Apel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218