REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BĂRBATUL pe care fosta NEVASTĂ plănuia să-l ASASINEZE, EXECUTAT SILIT

BĂRBATUL pe care fosta NEVASTĂ plănuia să-l ASASINEZE, EXECUTAT SILIT

Replica API 9 septembrie 2021 | 23:03 4444

Vă mai aduceţi aminte Daniel Tiberiu Vădineanu, afaceristul pe care fosta nevastă plănuia să-l asasineze? Ei bine, după ce a scăpat de probleme provocate de mama copilului săi, patronul de la Kirvad General se luptă acum cu instituțiile nebancare. Investcapital îl execută pe Vădineanu, după ce nu și-a achitat ratele contractate în 2006, la Bancpost. Banca a cesionat creanța către Invest capital, iar aceasta din urmă îl execută.

Daniel Tiberiu Vădineanu

Daniel Tiberiu Vădineanu a ajuns în atenţia publică în 2013, după ce a denunţat-o la poliţie pe fosta sa soţie, Liliana, că ar fi plătit nişte indivizi să-l omoare pentru a rămâne cu banii şi firma pe care cei doi au pus-o pe picioare, SC Kirvad General SRL. În prezent, se pare că s-a instalat pacea între cei doi foşti soţi. El... s-a resemnat la gândul că fosta nevastă nu va plăti pentru intenţia ei, iar ea... îşi vede de treabă. Mai nou, somnul patronului de la Kirvad este perturbat de executori, după ce Investcapital încearcă să recupereze de la afacerist niște sume de bani, reprezentând rate neplătite către Bancpost.

Vădineanu a împrumutat 22.900 lei cu o perioadă de rambursare de 120 de luni (10 ani). La un moment dat, la finalul anului 2008, s-a aflat în imposibilitatea de a mai achita ratele. Acum, este executat silit. Afaceristul a formulat contestație la executare/la titlul executoriu reprezentat de contractul de credit din 2006, solicitând anularea executării silite și a tuturor formelor de executare din dosarul, întrucât s-a împlinit termenul de prescripție al dreptului creditoarei cesionare de a pune în executare titlul executoriu reprezentat de contractul de credit. Magistrații i-au respins contestația, însă Vădineanu a formulat recurs.

Cazul Vădineanu care a ținut primele pagini ale ziarelor, în 2013

Reamintim că un scenariu al groazei a luat contur la Constanţa, în 2013, vestea făcând înconjurul ţarii. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, Daniel Vădineanu, tocmind în acest sens mai multe persoane. Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul.

Liliana Vădineanu/Dan Vădineanu

După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate. Liliana Vădineanu a reuşit, ulterior, să-şi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele anului 2012, după o relaţie de 7 ani de zile, cei doi având o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Danut, nu le ai dat bani incep cu mizeriile. De ziar vorbeam.
5
1
Cand nu va finanteaza cineva scrieti articole urate ziar de cacat cu ziaristi flamanzi
8
2
Am fost un dobitoc !
6
3
Omu este un mare traf de droguri.
4
4
Vsi saracu ce sa pateasca ptr 22.900 ron pe zece ani.bani multi frate de unde sa achite?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218