REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Barna: Deşi dificilă, decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită

Barna: Deşi dificilă, decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1017

Dan Barna

Decizia de impunere a unor noi restricţii în contextul epidemiei de COVID-19, deşi dificilă, este necesară şi binevenită, apreciază preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna.

"Îi rog pe toţi românii să respecte aceste decizii. Mai mult decât atât, vă rog să vorbiţi cu cei apropiaţi ca şi ei să adopte acelaşi comportament. Trecerea peste această criză depinde nu numai de felul în care acţionează autorităţile, ci şi de responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi. Aveţi în gând nu numai protejarea propriei persoane, ci şi pe a celor din jur: rude, prieteni, vecini, oricare alţi români. Guvernul, pe de altă parte, e obligat să asigure o transparenţă totală în privinţa informaţiilor legate de criza prin care trecem. Nu blocând informaţia depăşim pericolul. Transparenţa generează încredere şi încrederea e esenţială. Împreună o să trecem şi pe asta", a scris liderul USR pe Facebook, potrivit Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că recomandările date recent în cazul epidemiei de coronavirus devin obligaţii începând de miercuri.

"Am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situaţia să îngrădim, să încetinim răspândirea infecţiei. Astfel, se vor introduce noi restricţii de circulaţie şi noi restricţii pentru români, în sensul că ceea ce a fost până acum o recomandare devine o obligaţie, după principiul stăm acasă", a spus şeful statului după şedinţa de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barnea .Iohannis ,Ciolacu duceti va toti la dracu!!!
2
1
nu e dificila , e tardiva, asta trebuia acum o luna data, dar voi va jucati cu anticipatele!
3
0
ACEST BARNA ESTE PENTRU ROMANIA, MAI TOXIC DECIT COVID-19
2
2
S a trezit si netotul asta! De patru luni a latrat un singur lucru, ca vrea alegeri anticpate. Acum s-a trezit ca vrea masuri sa combatem coronavirusul. El si vitelul ala din Constanta cu ochelari
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367