REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Barna, după adoptarea moţiunii de cenzură: Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere

Barna, după adoptarea moţiunii de cenzură: Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere

Replica API 11 octombrie 2019 | 02:35 469

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, susţine că votul dat pentru adoptarea moţiunii de cenzură nu a fost unul "împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere", ci a fost unul pentru "rezolvarea crizei", adăugând că soluţia, în acest moment, o reprezintă declanşarea alegerilor anticipate.

"Guvernul Dăncilă nu mai e. A intrat în istorie şi foarte sus în topul Cabinetelor incompetente de care această ţară a avut parte. Nu e niciun motiv să sărbătorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o în Palatul Victoria a fost o zi pierdută. Lecţia pe care trebuie să o reţinem e că niciodată acestor oameni nu trebuie să li se mai dea şanse. Nu fac decât să fure, ce nu fură distrug şi ce nu pot distruge compromit. Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere. Nu am votat pentru guverne care să continue criza politică. Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei. Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele. Ne întoarcem la popor, poporul are întotdeauna dreptate", scrie Barna pe Facebook.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, de Parlament.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL, mai ales Rares Bogdan sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa spuna PNL ferm ca le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul banut de la buget! FARA PENSII SPECIALE. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR SA FIE UNICA! TOTI SUNTEM EGALI IN FATA LEGII: ASA SPUNE CONSTITUTIA SI ASA SA F
4
3
Ponta crede ca va guverna iar. Sau face pe prostul. Oricum tot aia . Si Ponta este deja expirat chiar daca pare mai tinerel. Ar trebui sa vina alt tip de oameni. Populatia nu are nevoie de smekeri ca el.
10
2
Psd la conducere din nou!
9
6
Eh, si de acum sa va vedem si la munca ,ca la vorbe si critica ati fost campioni
19
4
asa taticu,fii barnos ,incaiera-i Doamne mai ales pe Rares Bogdan cu ungurii,praful sa se aleaga de tara asta !Neam de slugi am fost si o sa ramanem!
19
7
Ponta sa stea in banca lui. este de domeniul trecutului.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367