REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Barrier a deschis showroom-ul cu numărul trei la Constanța

Barrier a deschis showroom-ul cu numărul trei la Constanța

Replica API 26 februarie 2016 | 00:00 1247

Tâmplărie de calitate

Tâmplărie de calitate

Sebastian Ștefănescu şi Nadir Acmola

În orașul de la malul mării s-a deschis joi, 25 februarie, cel de-al treilea showroom al companiei Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC.

Magazinul, deschis pe Bulevardul Mamaia, numărul 191, oferă un nou concept clienților, care se referă la gama largă de produse de ultimă generație ale Barrier și la furnizarea de consultanță specializată a angajaților, pe partea de vânzare și pe cea tehnică.În felul acesta, toate nevoile clienților care vor călca pragul magazinului vor fi satisfăcute.

Barrier și-a propus să deschidă încă 25 de magazine în acest an la nivel național, în zone cu potențial mare de dezvoltare, unde clienții să găsească îndrumare de specialitate și produse de tâmplărie PVC la cele mai înalte standarde calitative.

„Toate magazinele fac parte dintr-un plan ambițios de cucerire a pieței constănțene. Echipa este foarte experimentată în domeniu, urmând cursurile Academiei Barrier, în Bacău, și avem în intenție de a fi un etalon în sistem. Pornim cu gândurile de a ne face cunoscuți și de a crea aici un for al siguranței pentru cetățenii care vin și cumpără produse de calitate. Constănțenii pot veni să cumpere de la noi datorită calității, a echipei pe care o avem“, a declarat Nadir Acmola, managerul noului magazin.

Cât despre prețuri, acesta a ținut să precizeze că sunt accesibile oricui, iar produsele fac parte din linii tehnologice de ultimă generație pe care fabrica le-a achiziționat cu puțin timp în urmă.

„Populația din Constanța e orientată spre calitate și nu spre cantitate sau preț mic. Vedem un potențial foarte bun în acest oraș“, a declarat, la rândul său, Sebastian Ștefănescu, directorul departamentului vânzări al Barrier.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367