REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BARRIER, liderul naţional pe piaţa de tâmplărie termoizolantă PVC a deschis un nou magazin la Mangalia

BARRIER, liderul naţional pe piaţa de tâmplărie termoizolantă PVC a deschis un nou magazin la Mangalia

Replica API 16 decembrie 2016 | 09:08 596

Barrier, liderul naţional în producţia de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat pe 15 decembrie un nou magazin la Mangalia, pe Şoseaua Constanţei, numărul 32.

Inaugurarea noului showroom s-a făcut în prezenţa mai multor oficiali şi invitaţi, iar potenţialii cumpărători pot vizita în fiecare zi magazinul pentru a alege produse de cea mai bună calitate pentru casă sau afacere. „Credem în potenţialul economic al zonei. Este în deplină dezvoltare. Dacă vă uitaţi în jur sunt mai multe magazine de materiale de construcţii decât supermarketuri. Şi automat şi staţiunilor ne adresăm, nu numai oraşului Mangalia. Pentru început, am deschis în luna cadourilor, în decembrie şi dorim să dăm clienţilor anumite beneficii, promoţii, discounturi speciale, produse compelmentare preţurilor, glafuri, plase de insecte, care într-o ofertă normală ar fi un cost suplimentar destul de ridicat”, a declarat Mihaela Stan, manager franciză Barrier Mangalia. Viitorul showroomului Barrier de la Manglia se conturează deja prin prizma unei strategii. Faptul că se construieşte mult în municipiu, dar şi în oraşele învecinate. „Din studiile pe care le-am făcut, sunt destul de multe autorizaţii de construcţii emise deja şi se va construi destul de mult, cum se construieşte deja în toată ţara. Avem un plan de vânzări deja făcut pe următorii patru ani. Noi ne axăm pe cifre, ci pe calitate şi vrem să ridicăm standardul tâmplăriei de PVC şi în curând şi de aluminiu. În martie, dăm drumul şi la tâmplăria de aluminiu şi atunci spun că o să avem un produs şi mai complex”, a precizat Sebastian Ştefănescu, director regional de vânzări pe zona de Est la Barrier. Potenţialii cumpărători pot găsi mai multe detalii despre Barrier pe Internet, pe site-ul www.barrier.ro, unde sunt şi toate detaliile despre profilele lor, despre produsele pe care le au la dispoziţie, precum şi în showroomurile deschise şi în Constanţa, pe Bulevardul Tomis 209, şi în Mangalia, pe Şoseaua Constanţei, numărul 32.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367