REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BĂSESCU A DEMISIONAT DE LA CONDUCEREA PMP!

BĂSESCU A DEMISIONAT DE LA CONDUCEREA PMP!

Replica API 1 februarie 2017 | 09:48 499

Traian Băsescu şi-a dat demisia de la conducerea partidului înfiinţat de acesta, PMP! El a motivat că şi-a atins obiectivul.

Iată mesajul acestuia, postat pe Facebook:

Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară. În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European. La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României . Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic. Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului.Să avem zile bune”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum dute cu udrea si ghita sa va cheltuiti linistiti banii...mergeti la dragnea in brazilia ca face teldrumu cinste
0
0
Mai fratilor ! Haide sa-l punem Imparat de Dobrogea ...! Tata hotilor sa fie imparatul nostru ... al constantenilor ...! realiza-ti ce nebunie se va naste in Dobrogea ? Va venii lumea ca la "circ" sa vada cum va fi la noi !!! va fi obiectiv touristic to anul si ne va fine la toti...! Haide-ti sa facem o propunere legislative .. ca si asa e totul o mare nebunie in tara asta acum....
0
2
sulfanu asta este cel mai pervers animal pe acest pamant si ca sa vede-ti imediat de ce a facut asat de doru parasutei blonde udrea ce o linge precum cainele
2
1
Ticalos foarte abil Base asta...
3
1
.....a punctat bine, smecheria lui BASE aproape sa se materializeze, vor face o coalitie de dreapta si-l vor aduce foarte repede posibil in frunte pentru ca e singurul care prin siretenia-i bine cunoscuta ii poate garanta presedintelui un al doilea mandat in schimbul albirii dosarelor viitoare, fiind deja scapat de 3 dintre acestea. Mare misel BASESCU asta.
6
2
uite cum ti s-a dus speranta ca face asta tara bine... ahahahahahahahaha... te-a lasat cu curul in praf. n-ai pupat si tu o functie, desi i-ai supt pula si lui si lui Palaz ala...
7
1
este foarte bolnav tusea care o are spune ceva.
1
4
El.este.TRAIAN.BASHINOSU.GAOZARU..ACESTASTA.JOGODIE.ORDINARA.ESTE VINOVATA DE.CE.A.CE.SE.INTAMPLA..IN.ROMANIKA.el.a pus caramida.cu caramida.baza.SISTEMULUI.SECURIST.BASIST.DIN.ROM.ULTIMILOR.15.ANI. EL.e.singurul VINOVAT PT.INSTAURAREA.BASISMULUI. cel mai odios.si.plin.de.ura regim.dictatorial.mafiot.de.pe.glob!!! Sistemul.securist.al.lui.ceausescu.ar muri.de.invidie la ce a construit.aceasta lichea puscariabila..CARE NICI DUPA.2.ANI.DE LA.TERMINAREA MANDATULUI.NU.ESTE ANCHETAT.PT CRIME SI.SUBMINAREA.EC.NATIONALE.
9
3
Probabil se pregateste sa intre in PNL si sa-i ia locul lui Turcan. Ca si asa PNL a ajuns sa fie condus doar de fostii PDL-isti.
8
4
D-nule Presedinte,iar vrei sa ne aburesti.Pentru a mai fi bagat inseama si sa accezi in Parlament ai facut putine valuri cu partidul de buzunar PMP,te-ai pus cap de lista la alegeri ,eligibil nu si acum iti convine sa spui glume prin Parlament cu ceva bani de buzunar.Don Presedinte,ne place ori nu ,meriti o apreciere ,,BRAVO,AI STIL''.
5
2
de fapt acesta a fost scopul. imunitatea parlamentara.
7
3
Ca.MAI TOTI.VOTANTI...pnl.usr pmp.pe.care o sai.fut in.gura
8
4
Sa vina Elena Udrea pentru ca e buna de futut
8
3
Pune-l palaz la conducere si lasati-va inghititi de psd, oricum latra pmp cum vrea psd
9
0
Ai pusooooo!
5
0
Ce faci, Palaz? Te-ai ascuns?
12
3
Cand l am vazut pe javra de jannes si codruta ce scriu pe facebook m am retras...Vrea sa dea lovitura de stat ?.
15
2
Asa este cand ii este santajata fam.o tata condusa de mafie armata este salvarea tarii.
11
3
Ai rupto pe udrea pe spinarea tarii...acum ne ati rupt pe toti...ne ai vandut pe gaura de la covrig betivule
21
2
Sa mori javra!! Sa nu te mai vedem
16
6
De ce taci dle Basescu?Ce spuneti de OUG?Cred ca va convine.Pacat ca v-ati lasat cumparat atat de ieftin!
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614