REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu: Am fost şocat de refuzul de renumărare a voturilor la Convenţia PDL

Băsescu: Am fost şocat de refuzul de renumărare a voturilor la Convenţia PDL

Replica API 28 martie 2013 | 00:00 154

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că a fost şocat de faptul că la Convenţia PDL s-a refuzat cererea de renumărare a voturilor, el precizând că nu mai poate fi partener cu PDL pentru că obiectivele sale sunt diferite de cele ale formaţiunii. "Cred că ne-am înşelat unul pe altul. Cred că în ultimii doi ani ne-am înşelat reciproc", a spus Băsescu la B1, referindu-se la relaţia din el şi PDL.

El a spus că un candidat la şefia PDL a lansat o precampanie al cărei mesaj era "Am ajuns aici din cauza lui Băsescu".

"Nu ştiu dacă a câştigat Blaga sau nu, am înţeles că s-a renunţat la orice cerere de renumărare", a spus Băsescu, menţionând că el şi PDL nu mai pot fi parteneri, pentru că obiectivele sunt diferite.

Întrebat dacă declaraţia sa de sâmbătă seară de pe Facebook, Băsescu a replicat: "Nu ştiu dacă vă daţi seama ce sentiment mi-a produs o sală în care se huiduia, confetti, ciobănaşul şi alţii care contestau la microfon...Mie mi-a lăsat un gust foarte amar, nu mai avea nimic din eleganţa, decenţa PDL-ului".

El a menţionat că a fost şocat de refuzul de renumărare a voturilor.

"M-a şocat refuzul de renumărare a voturilor", a spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat sâmbătă seară, într-un mesaj video postat pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună "definitiv şi pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL", a declarat Băsescu.

Sursă: Mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367