REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Băsescu, apel către „băsişti” şi cei dezamăgiţi de PSD şi PNL: „Veniţi la vot”

Băsescu, apel către „băsişti” şi cei dezamăgiţi de PSD şi PNL: „Veniţi la vot”

Replica API 31 mai 2016 | 00:19 317

Preşedintele PMP, tur de forţă la Constanţa, pentru susţinerea candidaţilor

Preşedintele PMP, tur de forţă la Constanţa, pentru susţinerea candidaţilor

Traian Băsescu, Claudiu Palaz

Traian Băsescu, preşedintele Partidul Mişcarea Populară, a făcut luni, 30, mai a.c., un tur de forţă pentru susţinerea candidaţilor din Constanţa şi Tulcea. Prima oprire a fost la Cernavodă, acolo unde reprezentanţii organizaţiei judeţene s-au strâns în număr foarte mare pentru a-l întâmpina pe fostul şef de stat. După Cernavodă au urmat Constanţa, Hârşova şi Tulcea.

În cadrul conferinţei de presă susţinută la Cernavodă, Băsescu a afirmat că i-a plăcut modul cum s-a desfăşurat campania, la nivelul candidaţilor PMP. „Această campanie fost una onestă, bazată pe Constituţie. Nu am văzut vreun candidat care să vină cu proiecte de tipul lui Sorin Oprescu. Oferta noastră a fost cinstită”, a spus Traian Băsescu. Totodată, Traian Băsescu este de părere că oamenii au nevoie de politicieni care să nu câştige prin pomeni electorale.

„Obiectivul nostru este să oferim comunităţii astfel de politicieni. Politicienii care să privească la comunitate precum la partenerul lor, politicieni care să câştige cinstiti, nu prin pomeni electorale”, a adăugat Băsescu. Marian Sava, candidatul PMP la Primăria Cernavodă, este optimist în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor locale de pe data de 5 iunie.

„Ne vom bate şi vom câştiga. Vom fi prima organizaţie care va câştiga administraţia locală şi vom fi prima organizaţie care va da tonul în toată ţara”, a spus Sava. Preşedintele PMP a mai afirmat că în judeţul Constanţa, partidul său va avea rezultate foarte bune. „Convingerea mea este că pe data de 5 iunie, seara, atunci când voi fi la o emisiune tv, de la Cernavodă o să primesc unul din primele telefoane care îmi va spune că am câştigat primăria”, a mai declarat Traian Băsescu. După Cernavodă, Băsescu a plecat spre Constanţa. La sediul Mişcării Populare, acesta a susţinut o altă conferinţă, de această dată pentru a-l susţine pe Claudiu Palaz, candidatul PMP la Primăria Constanţa.

„Este un moment de sinceritate pentru noi. Am făcut o ofertă onestă faţă de români. Întrebarea este dacă vom primi acelaşi răspuns. Mulţi dintre oameni preferă să stea acasă, dar noi ne aşteptăm ca acum să vină la vot. Claudiu Palaz a fost un opozant al administraţiei Mazăre – Constantinescu şi cred că trebuie un alt tip de administraţie la Constanţa. Palaz nu a umblat cu puii după el, nu a umblat să cumpere electoratul, ci a încercat să îl convingă. Spre deosebire de celelalte partide, acest partid va avea ca prioritate comunitatea. Acesta este pe fond mesajul meu pentru constănţeni.

În primul rând băsiştii să vină să voteze PMP-ul, iar pe cei dezamăgiţi de PSD şi PNL, care se gândesc să stea acasă, îi rog să vină pe 5 iunie la vot şi să voteze partidul Mişcarea Populară. Le garantez că nu vor fi dezamăgiţi”, a declarat Traian Băsescu. În încheiere, Băsescu a afirmat de mai multe ori că este ferm convins că la Constanţa PSD-ul nu va câştiga alegerile. De la Constanţa, Băsescu a plecat la Hârşova, iar apoi la Tulcea pentru ai încuraja şi pe candidaţii de acolo.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367