REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Băsescu, atac dur la procurorul general: Face un joc politic. Gândeşte la nivelul lui moral

Băsescu, atac dur la procurorul general: Face un joc politic. Gândeşte la nivelul lui moral

Replica API 31 octombrie 2015 | 00:27 222

Traian Băsescu spune că, prin decizia de confirmare a urmăririi penale în cazul său, în dosarul jurnaliştilor răpiţi în Irak, procurorul general ”face un joc politic pe măsura jocului pe care l-a făcut atunci când a spus că, militar fiind, a tras după terorişti, când noi nu am avut terorişti”.

Fostul preşedinte a lansat, vineri, un atac dur la adresa procurorului general al României, Tiberiu Niţu, spunând că înainte de a da decizia de redeschidere a dosarului acesta trebuia să vadă dacă există ”măcar urme de dovezi”, având în vedere gravitatea faptelor pe care le acuză.

”Nici nu aş fi putut concepe ca un leu din banii destinaţi răscumpării ziariştilor să fie însuşiţi de mine. Nu am luat niciun cent, este exclusă această posibilitate, cu atât mai mult cu cât în acea operaţiune nu s-au vehiculat bani. Pentru mine este o mare dezamăgire că un procuror general al republicii a putut să pună sub semnul întrebării acest lucur. Probabil să toţi gândesc după nivelul moral pe care îl au. Iată că procurorul general al României a crezut că preşedintele poate să facă aşa ceva dintr-o operaţiune de salvare. Ăsta e nivelul moral. Dincolo de a se repezi direct la preşedinte, procurorul general ar fi trebuit să constate dacă exista nişte probe în acest sens. E evident că domnul procuror general face un joc politic pe măsura jocului pe care l-a facut pentru el când a spus că, militar fiind, a tras în terorişti când noi nu am avut terorişti şi şi-a luat pământ ca revoluţionar”, a declarat Băsescu la sediul Mişcării Populare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218