REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Băsescu, ATAC VIRULENT la adresa şefei DNA

Băsescu, ATAC VIRULENT la adresa şefei DNA

Replica API 7 iulie 2017 | 01:49 421

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri, la B1 TV, că nu crede că alți procurori vor mai face dezvăluiri cu privire la activitatea DNA, precizând că traversăm o perioadă a șantajului între procuriori, dar și între aceștia și judecători.

”Eu cred că nu va mai vorbi nimeni. Secția de procurori le-a pus călușul în gură, i-a exmatriculat imediat. În primul rând, a avizat darea lor afară fără să-i asculte, i-a trimis pe care încotro. Este un semnal foarte puternic al secției de procurori din CSM către procurorii din DNA să-și țină gurile. Mă uit la parcticile de șantaj, pentru că este șantaj. Care a fost motivarea doamnei Kovesi legată de Țuluș: că acum șapte ani nu știu ce tranzacție a făcut și a aprobat un rechizitoriu în care era și persoana cu care a facut tranzacția. Nimeni nu mă poate convinge că doamna Kovesi a aflat ieri treaba asta și a spus-o. Nu. O știe de foarte mulți ani și a fost pârghia prin care l-a ținut sub control pe Țuluș", a spus Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LA PUSCARIE BASE!!
5
0
Dupa ce ai facut atitea, nu iti este rusine de ce spui?
5
2
unde ai fost timp de 10 ani?
8
2
Iingeti ma fraierilor in punctul g.
5
2
Este javra, dar acum are dreptate!
4
5
Javra asta de Basescu se teme ca Udrea o sa intre in puscarie si o sa-l toarne. Il mai are si pe cretinul de frasu care a luat spaga de la tiganime, pe printul de cacat care vrea vreo 100 de mil de hectare de paduri, pe Syda, pe muia, pe coardele de fete care si-au puso cu toti si au mai multi bani decat pot justifica si tot asa. Acest golan are un tupeu fara margini si este de o nesimtire fara masura. Pacat de dna Maria...
6
4
fa-ti mutatia la frate-tu, sa stati in aceeasi camera
6
2
Lui Baselu i s-a pus pata pe DNA de cand i-au fost luati in colimatoriu fratele , nepotii , fiicele si urate si proaste si mafioate , apropiatii penali din politica si , mai mult , ca va fi si el incaltat ,in scurt timp ... Codruta , draga de ea , n-a mai vrut sa asculte de mariner ... Asa a facut si Grindeanu cu Dragnea . Oamenii astia tineri , n-au mai vrut sa puna botul la ordinele curvistinelor politice ...
5
3
JantaJ,asistam la JantaJ,asa am auzit io ca-i spune la chestia asta, de la izaura a lu mondialu universalu
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218