REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Băsescu către doamnele din PMP: Dacă aș putea, azi aș dubla indemnizația pentru concediul de maternitate

Băsescu către doamnele din PMP: Dacă aș putea, azi aș dubla indemnizația pentru concediul de maternitate

Replica API 9 martie 2015 | 22:12 229

Fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit duminică după-amiază cu câteva zeci de doamne invitate la sediul PMP cu ocazia Zilei de 8 Martie, el spunându-le acestora că de când este bunic, a văzut ce greu se cresc copiii și dacă ar mai putea, ar dubla indemnizația pentru concediile de maternitate.

"Acum, de când sunt bunic, am văzut și eu cum se cresc copiii. Cât au crescut ale mele, când au început să meargă în picioruțe, să tragă de peste tot, eu eram plecat pe mare și mi se părea mie că nu-i mare lucru să stai cu două fete. E, acum vă pot spune că dacă aș putea azi, aș dubla indemnizația pentru mame în concediul de maternitate. Seara parcă ai ieșit din mină, așa te duci la culcare. Alergând după astea mici parcă ai intrat în șut, acolo în mină. E greu să crești copii. E greu, dar frumos, și pentru mine este extraordinar, pentru că eu nu am știut cum au crescut fetele mele, dar acum văd. E și greu, dar și extraordinar de frumos să vezi așa cum evoluează, de la săptămână la săptămână, cum înțelege care-i nasul, care-i obrazul, care-i burtica, să ceară apă, să vrea să mănânce, e nemaipomenit, e fascinant", a afirmat Băsescu.

El a povestit doamnelor că are un papagal în sufragerie, iar acesta îi spune pe nume 'Traian', iar acum așteaptă ca și nepoțica sa să îi spună pe nume. "Când trecem pe lângă papagal, fiindcă avem un papagal în sufragerie, ăla spune Traian. Aștept să spună și asta mică bunicu' sau Traian, cum o vrea", a spus Băsescu.

sursa: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369