REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Băsescu: CCR l-a trecut pe Iohannis sub autoritatea Ministrului Justiției. Inadmisibil!

Băsescu: CCR l-a trecut pe Iohannis sub autoritatea Ministrului Justiției. Inadmisibil!

Replica API 7 iunie 2018 | 03:10 449

Traian Băsescu a declarat că CCR l-a trecut pe președintele Iohannis în subordinea Ministrului Justiției. Acest lucru este inadmisibil, a punctat fostul președinte.

”Președintele n-are ce să facă pentru independența judecătorilor, că le-o dă legea. E garantată de Constituție și de lege. N-are ce să le mai dea președintele. Ei sunt independenți, dar sub autoritatea Ministrului Justiției. Decizia CCR a extins autoritatea Ministrului Justiției și asupra președintelui, ceea ce e inadmisibil. Președintele are obligația să apere independența președintelui în raport cu ministrul, fie el și al Justiției. N-avem încă decizia, dar în acest moment CCR l-a trecut pe Iohannis sub autoritatea Ministrului Justiției. E de neacceptat!”, a declarat fostul președinte, pentru B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bashar Al Basescu numai tace ,intelegem ca nu poate. Mai sunt si alti derbedei in lumea asta,nu puteti sa dati din ragaielile lor,daca nu gasiti altceva mai interesant? Nu de alta,dar ne-am saturat de moaca si aberatiile astuia.Repet,nu gasiti oameni de calitate,aduceti articole despre idioti,dar sa fie figuri noi,nu mereu aceleasi.
0
4
Tataie, bucura-te de nepoti cit mai ai timp.Lasa aberatiile politice. Fa un bine Natiunii Romane si tai-o in Costa Rica ,intr-un concediu prelungit. vezi ca s-a cam scurtat funia.Ce chestie, asta a ajuns sa vorbeasca singur.
1
3
sa ti-o dau in gura , azi la casa de cultura .....doar ca tu nu ai trecut pe acolo vreodata , retardato !
1
3
Cand e treaz, stie ce vorbeste Chioru. Mogaldanul ala de KWI o sa ajunga, prin neimplicare activa, un decor ca o vaza de flori in Palat.
3
7
Sunteti normali? Puteti sa-i mai acordati credit acestui nici nu stiu cum sa-i spun ca om clar nu e ? Mai puteti sa aveti incredere in el dupa ce se dovedeste pe zi ce trece ca el a fost creierul ce a adus romania unde este ? Sau daca vorbim de Constanta si ne uitam ca sunt mana in mana cu PSD? Nu asta a recunoscut ca Nuti a fost la Ponta sa negocieze prim ministru ptr Base? Ai mai da astuia vreun prost credit? Astuia si celor ce-l reprezinta in Constanta? NUUUUUIUUUUUU
6
7
Cum au disparut probele din dosarul Alro CD urile. DNA este complice.
10
3
chiorala tu nu mai manca cacat veziti de drasle si mai lasa bautura ca ti-a intunecat mintea vezi ca amanta e condamnata
7
4
Sigur!!! O sa o treaca si pe nutzi sub el! Te oftici???? Din cauza acestui gunoi chior avem situatia asta in tara!!!!
9
5
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedinte Traian
7
10
da, nimic nou sub soare, CCR presul fidel, sluga ideala a penalului dovedit draknea si cu ajutorul contra pensiilor nejustificata si salariilor exorbitante obtinute de sluga tudorel- obtin tot ce doresc. CCR anexa ciumei rosii. Se mai indoieste cineva de acest adevar?. Sper ca , in aceiasi formula, sa ajunga la puscarie si nu oricum ci pe viata. In state cu o democratie puternica exista astfel de situatii. Mai eista un hop, ptr ca aceasta ciuma rosie, care au dat legal salarii si pensii nesimtite tuturor, mai nou avocatul poporului, ptr supunera orbeste , va primii , cumulat cu pensii, 40000
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218