REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Băsescu: Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii

Băsescu: Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii

Replica API 11 decembrie 2017 | 16:51 429

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu susține că cei care vorbesc de anticipate sunt "copii" și nu crede că ar exista vreun politician responsabil care să poată spune că în România se pot organiza alegeri anticipate, relatează Agerpres.

"Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii. Nu cred că este vreun politician responsabil care poate spune că în România se pot organiza alegeri anticipate, la un an după victoria răsunătoare a PSD. Vă spun ceva, mă tem că ar câștiga tot PSD și tot cu scor mare. Pentru că măsurile pe care le-au luat satisfac clientela lor. Clientela lor e mulțumită, clientela lor e nepăsătoare la legile justiției, clientela lor îi susține și îi votează chiar dacă sunt în pușcărie sau arestați (...) Am vrut de două ori în cele două mandatele mele să văd dacă putem organiza alegeri anticipate. Conform Constituției, nu se poate, decât dacă întregul Parlament ar demisiona. Altfel nu se poate", a declarat Băsescu, duminică, la B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Penalule taci din gura!
1
1
si tu esti copilul mamei tale. Pe langa asta esti si un nenorocit care ai dezbinat romania. Dragnea si Tariceanu la fel 2 nenorociti
5
1
Asta cu fiisa a dezbinat romanu legalizand drogurile cica usoare . . . tineretu s-a dus pe pl . . au ramas martalogii si a facut ce a vrut din ei . . .
3
2
dle basescu, regret ca v-am votat de fiecare data - ceea ce faceti acum prin astfel de comentarii spune multe- nu stiu ce urmariti, dar sunt sigur ca nu sunteti cinstit. Oamenii cu foarte multi bani, printre care va numarati si dvs nu realizeaza ce inseamna sa fii sarac, sa nu-ti poti permite mancarea zilnica ptr copii, nu ecologica, dar asta este situatia. REGRET AMARNIC, NU AS MAI FACE ACEESI GRESEALA. oricum am fost si voi fi de dreapta cat voi trai. Sa stitii ca mi-am dorit ca pmp sa intre in parlament, nu are importanta si cu siguranta nu sunt singurul cu regrete. In rest numai de bine
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614